Boxtel Project: Annastraat / Armmeesters / e.o.

Omschrijving

Boxtel is een gemeente waar het prettig wonen is. Het heeft een variëteit aan winkels in een gezellig centrum. Daarnaast hebben een aantal woonwijken een eigen winkelcentrum en biedt het onderdak aan diversen soorten onderwijs waaronder een aantal openbare en buitengewone basisscholen. Ook in sportieve en recreatieve sfeer heeft Boxtel veel te bieden. De echte natuurliefhebbers kunnen terecht in de Geelders, Venrode en de uitgestrekte Kampina, waar natuur nog in ongerepte staat wordt aangetroffen. Tevens beschikt Boxtel over een eigen NS-station welke een snelle, directe verbinding met omliggende steden zoals Eindhoven, ‘s-Hertogenbosch en Tilburg garandeert.

De eengezinswoningen zijn gelegen in een wijk aan de westzijde van Boxtel, gunstig gesitueerd ten opzichte van het centrum. Met alle centrumvoorzieningen binnen handbereik, is Zandvliet een rustig gelegen, jonge wijk in de nabijheid van sport- en recreatieve voorzieningen.

De entree van deze woningen is aan de straatzijde gelegen. Via de hal komt u in de ruimte woon-/eetkamer, die is gecombineerd met een open keuken. Vanuit de woonkamer is een aparte hal bereikbaar waar zich het toilet bevindt en de trap naar de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en een luxe badkamer met vaste wastafel, een ligbad met aparte douche en een tweede toilet. De zolder is bereikbaar via een vaste trap zodat ook deze tot de dagelijkse te gebruiken ruimten geteld kan worden. Alle woningen zijn voorzien van een vrijstaande berging in de achtertuin. Naast een achtertuin beschikt elke woning over een klein voortuintje. 7 woningen beschikken in plaats van een berging over een garage.

Kenmerken

Algemeen
Aantal objecten
52
Huurprijzen
van € 886,- tot € 927,- p.m.
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
van 116 m² tot 116 m²
Inhoud
van 328 m³ tot 328 m³

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.

REAGEER
Contactpersoon
Annemieke Voets

Ligging