Breda Project: Blauwe Kei

Omschrijving

Dit complex is gelegen in de wijk “Blauwe Kei”. In de wijk zijn veel voorzieningen aanwezig waaronder het uitgebreide, overdekte winkelcentrum “De Burcht” en het op korte afstand gelegen winkelcentrum Valkeniersplein, diverse scholen en sportaccommodaties. Het stadscentrum van Breda en het centraal station is zowel per fiets, auto als per openbaar vervoer vlot bereikbaar (ca. 10, respectievelijk 5 en 15 minuten). De verbinding met de snelwegen A27 en A58 is zeer goed door de nabij gelegen uitvalswegen (A16 en A27) Deze zijn via de zuidelijke rondweg snel aan te rijden.

Verder zijn er voldoende recreatiemogelijkheden in de omgeving, met op fietsafstand de Ginnekenmarkt, het Ulvenhoutse bos en het Mastbos. De Avans Hogeschool en de NHTV zijn tevens goed aan te rijden per fiets en via de zuidelijke rondweg zijn de snelwegen rond Breda snel te bereiken.

In totaal telt dit complex 7 verdiepingen. De appartementen zijn voorzien van blokverwarming en een elektrische boiler (huur). Bij iedere woning zit een berging, deze bevinden zich op de begane grond van het complex. Hier is ook ruimte voor het plaatsen van fietsen. De woningen zijn voorzien van een of twee slaapkamer(s), open keuken, badkamer, apart toilet en een balkon. Naast het complex bevinden zich 49 openbare parkeerplaatsen voor de bewoners en bezoekers.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken

Algemeen
Aantal objecten
74
Huurprijzen
van € 485,- tot € 553,- p.m.
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
van 47 m² tot 54 m²
Inhoud
van 128 m³ tot 147 m³

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.

REAGEER
Contactpersoon
Annemieke Voets

Ligging