Breda Project: Fellenoordstraat

Omschrijving

Dit kleinschalige appartementencomplex is gelegen in een rustige straat aan de rand van het centrum waardoor winkels, de Grote Markt en diverse uitgaansgelegenheden op loopafstand te bereiken zijn. Het vernieuwde station is op korte fietsafstand (5 minuten), een bushalte bevindt zich op steenworpafstand en de verbindingen richting de hoofdwegen (A16, A27, A58 en A59) zijn uitstekend voor dit gedeelte van het centrum. Parkeren in de directe omgeving is mogelijk met een parkeervergunning van de gemeente Breda.

Bouwkwaliteit
Het appartementengebouw is begin jaren ’80 op degelijke wijze gebouwd en bestaat uit verschillende woningtypen. De buitenkozijnen zijn van hardhout en voorzien van isolerende beglazing. Voor de centrale verwarming wordt gebruik gemaakt van blokverwarming. Het warm water is centraal voorzien en stroomt via een doorstroomapparaat het appartement in. Grote voordeel is dat er geen boiler in het appartement hangt. Op de begane grond hebben de appartementen een grote berging die vanaf de straat toegankelijk is.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken

Algemeen
Aantal objecten
30
Huurprijzen
van € 305,- tot € 550,- p.m.
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
van 28 m² tot 42 m²
Inhoud
van 70 m³ tot 105 m³

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.

REAGEER
Contactpersoon

Ligging