Breda Project: Nijverheidssingel

Omschrijving

De appartementen aan de Nijverheidssingel liggen in de nabijheid van de oude bebouwing van Breda. Je kan hier wonen en leven vlakbij het oude, gerenoveerde en gerestaureerde stadshart van Breda. Bijna naast het kasteel van Breda. Bovendien liggen de appartementen maar een paar minuten van het station.
Breda heeft een bijzonder voorzieningenniveau en meer dan uitstekend winkelbestand, letterlijk alle culturele en sociale instellingen die ons land rijk is. De veelheid en verscheidenheid aan onderwijsinstellingen op middelbaar- en hoger niveau geeft Breda een jeugdige en bruisende gezelligheid.

De appartementen zijn alle bereikbaar via een afgesloten trappenhuis, en kunnen gebruik maken van de intercominstallatie en de automatische deuropener. Ze zijn van alle gemakken voorzien. Zo hebben alle appartementen een badkamer met ligbad of douche, met een aansluiting voor een wasmachine en voldoen de appartementen aan de eisen van thermische isolatie en geluidsisolatie.

Elk appartement aan de Nijverheidssingel heeft een eigen centraal verwarmingssysteem op gas met thermostaat in de woonkamer. De warmwatervoorziening komt van de combiketel deze krijgt warm water via een elektrische boiler. Daarnaast heeft elk appartement de beschikking over een eigen berging, een aantal appartementen heeft een eigen parkeerplaats in een geheel met automatische deuren afgesloten parkeergarage.

Ieder appartement heeft de beschikking over een ruime woonkamer met open keuken welke voorzien is van een kunststof/rvs aanrechtblad en de mogelijkheid biedt om een aansluitpunt te maken voor een vaatwasser. Tevens heeft ieder appartement een eigen balkon of terras en één of twee slaapkamers.

Naast appartementen zijn er eveneens diverse parkeerplaatsen te huur gelegen aan de Nijverheidssingel.
De minimale huurperiode is 12 maanden.

Indien je niet woonachtig bent in het appartementencomplex, kan het zijn dat bij het huren van een parkeerplaats/garagebox/berging over de huurprijs BTW geheven te worden. Dit betekent dat de huurprijs met 21% BTW wordt verhoogd.

Bij het huren van deze garagebox/parkeerplaats wordt standaard een waarborgsom gevraagd.

Interesse?
Ga in de presentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Of stuur een e-mail naar annemieke@vbtverhuurmakelaars.nl.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken

Algemeen
Aantal objecten
37
Huurprijzen
van € 40,- tot € 760,- p.m.
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
van 6 m² tot 72 m²
Inhoud
van 6 m³ tot 220 m³

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.

REAGEER
Contactpersoon
Annemieke Voets

Ligging