Utrecht Project: Oudenoord

Download brochure

Omschrijving

Dit appartementencomplex in de straat Oudenoord. Het is een omgebouwd complex van het in 1984 gebouwde Concordiagebouw van de Hogeschool Utrecht. Het appartementencomplex bevindt zich dichtbij het openbaar vervoer, toegang tot de snelweg. Bovendien is er in de buurt een school aanwezig.

In het complex zijn 3 verschillende type appartementen gesitueerd. Deze bestaan uit 2- of 3-kamer appartementen variërend tussen de 50m2 en 115m2.

Alle appartementen beschikken over een keuken dat compleet voorzien is van ATAG inbouwapparatuur: motorloze RVS wandafzuigkap, keramische kookplaat, vaatwasser, combimagnetron en koel-vriescombinatie. De badkamers zijn voorzien van inloopdouche, wastafel en hangtoilet. In elk appartement is eveneens vloerverwarming aangelegd.

Daarnaast beschikt elk appartement over een externe berging in de kelder.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken

Algemeen
Aantal objecten
70
Huurprijzen
van € 875,- tot € 1155,- p.m.
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
van 54 m² tot 112 m²
Inhoud
van 135 m³ tot 280 m³

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.

REAGEER
Contactpersoon
Tom Jurrius

Ligging