Eerste 4 van de 6 foto's

Kenmerken

Aantal woningen 67
Woonoppervlakte 119 m2 - 130 m2
Inhoud 290 m3 - 326 m3

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.

Omschrijving

Diekmansweide / Ganzepeppel

‘s-Heerenberg, gelegen in de Gelderse Achterhoek tegen de grens met Duitsland is rijk aan monumenten en historische gebouwen, zoals het kasteel “Huis Bergh”en het klooster waar nu Gouden Handen gevestigd is. De eeuwenoude bossen in de omgeving van het heuvelachtige Montferland vormen een fraai décor voor de gevarieerde bebouwing van ‘s-Heerenberg.

De Ganzepeppel ligt in het westelijke deel van ‘s-Heerenberg en vormen een soort ring met daaraan hofjes, waardoor een prettige leefomgeving ontstaat zonder doorgaand verkeer. Ook is er voldoende groen en speelvoorzieningen voor de kinderen.

De woningen
Verrassend ruime woningen met stenen berging en diepe achtertuin. De woningen zijn aan de voorzijde aan een rustig hofje gelegen zonder doorgaand verkeer. De woningen hebben aan de voorzijde een aangebouwde berging, waardoor de voordeur enigszins afgeschermd is. De woningen zijn voorzien van een individuele cv-combiketel t.b.v. de verwarming en warmwatervoorziening. Deze bevindt zich op de 2e verdieping.
De isolatie bestaat uit dubbele beglazing op de begane grond en spouwmuren.

Indeling

Begane grond:
entree/hal, toegang tot berging, meterkast, halfopen keuken met functioneel keukenblok, toilet v.v. fonteintje, tuingerichte woonkamer met toegang tot terras en tuin.

1e Verdieping:
overloop, 3 slaapkamers waarvan één met wastafel, badkamer voorzien van ligbad-/douchecombinatie, wastafel en tweede toilet alsmede wasmachineaansluiting.

2e Verdieping:
ruime overloop met bergruimte, C.V. opstelling en een ruime 4e (slaap)kamer.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**


Ligging