Eerste 4 van de 14 foto's

Kenmerken

Aantal woningen 47
Woonoppervlakte 87 m2 - 109 m2
Inhoud 233 m3 - 294 m3

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.

Omschrijving

Dit appartementencomplex is gelegen in het noorden van de stad ‘s-Hertogenbosch in de wijk “Maaspoort”. Deze wijk is gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen. Door de fraaie ligging aan een waterpartij ontstaat er een rustige woonomgeving. Alle appartementen bestaan uit een royale living met open keuken en afhankelijk van het type over twee of drie slaapkamers. Bij dit complex is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Het complex bestaat uit 47 luxe 3- en 4-kamerappartementen, verdeeld over drie aaneengesloten geschakelde bouwblokken. Totaal zijn er 6 typen appartementen. Elke woning bestaat uit een royale woonkamer met open keuken, twee respectievelijk drie slaapkamers en een badkamer met ligbad en aparte douche, een afzonderlijk toilet en een inpandige berging. Daarnaast heeft elk appartement een eigen berging op de begane grond. Alle woningen zijn voorzien van dubbel glas en beschikken over een eigen gasgestookte C.V. met warmwatervoorziening. De mechanische ventilatie is aangesloten op de keuken, het toilet, de badkamer en de inpandige berging.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**


Ligging