Eerste 4 van de 34 foto's

Kenmerken

Aantal woningen 127
Woonoppervlakte 68 m2 - 122 m2
Inhoud 170 m3 - 300 m3

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.

Omschrijving

Willemspoort – Den Bosch

Willemspoort in Den Bosch ligt ideaal
De appartementengebouwen van Willemspoort vindt je ten zuiden van de wijk Boschveld in Den Bosch. Om precies te zijn tussen het Jeroen Bosch Ziekenhuis en het Koning Willem I College. Hiervandaan ben je zo op de snelweg, in de binnenstad, op het station en bij de winkels.

Het aanbod van appartementen in Willemspoort
In woongebouw C zijn 75 luxe afgewerkte vrije sector huurappartementen, in woongebouw F zijn dit 52 luxe afgewerkte appartementen. De appartementen variëren in grootte van 68 tot 120 m². Er zijn 3- of 4-kamerappartementen beschikbaar. Voor welk appartement je ook gaat, je geniet altijd van een riante buitenruimte in de vorm van een balkon of terras. Ook een (overdekte) privéparkeerplaats is bij de huur inbegrepen.

Met de auto en het openbaar vervoer
Willemspoort ligt precies tussen de A59 en de A2. Dankzij de nieuwe randweg ben je zo met 5 minuten op de snelweg. Overigens kun je hier ook uitstekend met het openbaar vervoer uit de voeten. Er stoppen diverse bussen praktisch voor de deur en met 5 minuten fiets je naar het treinstation van Den Bosch.

** Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen u in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. **


Ligging