Eerste 4 van de 14 foto's

Kenmerken

Aantal woningen 34
Woonoppervlakte 126 m2 - 126 m2
Inhoud 329 m3 - 329 m3

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.

Omschrijving

De woningen aan de Zilverlinde zijn gunstig gelegen in de wijk Maaspoort. Deze gunstige ligging uit zich in goede bereikbaarheid, een kindvriendelijke woonomgeving en alle benodigde voorzieningen binnen handbereik. Voor de dagelijkse boodschappen kunt u terecht op het Goulmy en Baarplein welke op een steenworp afstand is gelegen of bij overdekt winkelcentrum De Lokerenpassage. Scholen, kinderopvang, en sportvoorzieningen zijn in de nabije omgeving te vinden en ook uitvalswegen zoals de A2 en A59 zijn prima te bereiken vanaf deze locatie. Recreatiegebied De Noorderplas is op een steenworp afstand gelegen. Dit gebied leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld een heerlijke wandeling. Het centrum van ‘s-Hertogenbosch is tevens prima te bereiken met bijvoorbeeld stadsbus.

De entree van de woningen bevindt zich aan de zijgevel van de woning. Via de hal, waar een toilet en de trap zijn gelegen, komt u binnen in de U -vormige eet-/woonkamer. Aan de achterzijde van deze kamer bevindt zich de open keuken en de entree tot het tuinterras. Op de eerste verdieping bevinden zich drie ruime slaapkamers en een functionele badkamer met daarin een bad, een afzonderlijke douche, een wastafel en een toilet.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**


Ligging