Muldersdreef 327, Apeldoorn

Omschrijving

Apeldoorn staat bekend om zijn stadsparken en zijn ‘groene’ karakter. Kenmerkend is de Apeldoornse huisjes-structuur, met veel monumentale en vrijstaande woningen en relatief weinig hoogbouw. Het stadscentrum heeft een uitstekend winkel- en uitgaansbestand waarin onder andere alle toonaangevende detailhandelketens vertegenwoordigd zijn. In het stadscentrum van Apeldoorn is eveneens een groot overdekt winkelcentrum te vinden genaamd ‘De Oranjerie’.

De wijk De Matendreef kan worden gezien als de ‘groenste’ stadswijk in de gemeente Apeldoorn vanwege het vele groen in de directe omgeving van de woningen. Daarnaast zijn er twee parken: het centraal gelegen Matenpark (30 hectare) en het Kanaalpark (8 hectare) dat is aangelegd op een voormalige vuilnisbelt. Het centrum van Apeldoorn is op fietsafstand. Ook in de wijk is een ruim aanbod aan winkels, scholen en speelvoorzieningen. Daarnaast is voldoende openbare parkeergelegenheid op het nabij gelegen parkeerterrein.

Muldersdreef
Eengezinswoningen gelegen in een kindvriendelijke wijk aan de Muldersdreef.

De woningen bestaan uit 2 verdiepingen.

Waarbij de begane grond bestaat uit een gesloten keuken en een ruime woonkamer met veel lichtinval. Bovendien is er in de hal een trapkast en een separaat toilet met fonteintje aanwezig. Middels een vaste trap bereik je de 1e verdieping waar de badkamer uitgerust is met een douche, toilet en wastafel en vier ruime slaapkamers met veel raampartijen zijn gesitueerd.

De woningen zijn tevens voorzien van een voor- en achtertuin en hebben allen de beschikking over een eigen schuur.
Rondom de woningen is openbaar parkeren mogelijk.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs
€ 825,- p.m.
Servicekosten
€ 3,- p.m.
Waarborgsom
€ 825,-
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Energielabel
Aantal reacties
10
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1973
Soort dak
Plat dak
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
110 m²
Inhoud
330 m³

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.

REAGEER
Contactpersoon

Ligging