Kluizeweg 420, Arnhem

Download brochure

Omschrijving

Algemeen
Arnhem is een aantrekkelijke stad om te wonen, te werken en te recreëren. Arnhem en wijde omgeving is overdadig met groen bedeeld. Parken als Sonsbeek, Zijpendaal, Mariendaal en Hoge Veluwe geven haar de reputatie van Parkstad. Het stadscentrum heeft een uitstekend winkel- en uitgaansbestand waarin onder andere alle toonaangevende detailhandelketens vertegenwoordigd zijn. Arnhem is vanuit de Randstad per auto en trein makkelijk te bereiken. Het Duitse Ruhrgebied ligt vlakbij.

Veluwestaete
Het complex Veluwestaete, gebouw in 1966, is gelegen aan de Kluizeweg en bestaat uit twee gebouwen van 11 verdiepingen. Elk complex bestaat uit 66 appartementen, in totaal zijn er 132 appartementen aan de Kluizeweg. Er zijn twee types, namelijk 2- en 3-kamer appartementen. De 2-kamer appartementen zijn 77m2 en de 3-kamer appartementen 92m2. Alle appartementen beschikken over een balkon en een externe berging op de begane grond. Tussen de twee complexen bevinden zich garageboxen die los te huur zijn.

De ligging is ideaal te noemen: aan de noordzijde van de fraaie stadswijk Cranenvelt, pal bij het beroemde dierenpark Burgers Zoo en het Openluchtmuseum, in een schitterende woonomgeving. Het vele groen en de kwaliteit van de overige bebouwing in de wijk dragen hieraan ook hun steentje bij.

De appartementen
De woningen zijn bereikbaar met een lift en gelegen aan een galerij aan de noordzijde.

Entree
Men betreedt het appartement via de hal. De hal biedt toegang tot de keuken, woonkamer, de slaapkamers, de badkamer en een separate toiletruimte. Tevens bevinden zich hier inbouwkasten.

Woonkamer
De woonkamer is royaal van opzet en grenst aan het balkon.

Balkon
Een ruim balkon over een gedeelte van de woonkamer en slaapkamer. Het balkon is bereikbaar via zowel de woonkamer als slaapkamer. Dit balkon zorgt voor een heerlijke buitenruimte bij je appartement.

Keuken
Een afgesloten keuken gelegen aan de galerijzijde van het appartement. De keuken beschikt over een afzuigkap met verlichting, een oven met magnetronfunctie, een inductie kookplaat, een vaatwasser en een koel-vriescombinatie. In de keuken bevindt zich een bergkast.

Toiletruimte
De toiletruimte is uitgevoerd in neutrale kleurstelling en beschikt over een closet en fonteintje.

Slaapkamer 1
Een riante slaapkamer gelegen aan de galerijzijde van het appartement. De slaapkamer beschikt over inbouwkasten.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer is perfect in te richten als hobby- of studeerkamer en grenst aan het balkon.

Badkamer
De zeer netjes afgewerkte badkamer is uitgevoerd in neutrale kleurstelling. De badkamer beschikt over een douche, een vaste wastafel en aansluiting voor de wasmachine.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs
€ 842,- p.m.
Servicekosten
€ 45,- p.m.
Indicatie stookkosten
€ 40,-
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
01 februari 2020
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Energielabel
C
Aantal reacties
38
Overige kosten
Waarborgsom
€ 0,-
naamplaatje
€ 21,78
Toewijzingscriteria
Bij deze woning mogen beide inkomens bij elkaar opgeteld worden.
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
91 m²
Externe bergruimte
7 m²
Inhoud
255 m³

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.

REAGEER
Contactpersoon

Ligging