Salderes 212, Best

Omschrijving

Salderes

Royale en goed afgewerkte eengezinswoning gelegen in een groenrijke omgeving in Best. De woning beschikt over drie royale slaapkamers en een mooie, diepe achtertuin. De wijk is daarbij voorzien van alle belangrijke (dagelijkse) faciliteiten en daarnaast heb je zowel het centrum van Best als Eindhoven binnen handbereik.

De rijwoningen- en hoekwoningen zijn ruim van opzet en netjes afgewerkt. De woning heeft en een royale begane grond, drie ruime slaapkamers en een diepe achtertuin met berging. Door de rustige en groenrijke omgeving zijn deze woningen uitermate geschikt voor jonge gezinnen.

Wonen in "Salderes" is buiten wonen, maar wel met de gemakken van het centrum binnen handbereik. Aan de ene zijde sluit het plan aan bij de dynamische kern van Best, met het N.S.-station in de buurt; aan de andere kant grenzen de woningen aan het natuurlijke buitengebied. Zowel het gezellige, levendige hart van Best als het rustige populierenlandschap bevinden zich op enkele minuten loopafstand van de woningen.

Salderes / Plataan Type A

Indeling
De entree is aan de voorzijde van de woning gelegen. De ontvangsthal alwaar zich de meterkast en toiletruimte bevinden, biedt toegang tot de woonkamer.

Woonkamer
De ruime L-vormige woonkamer heeft een leuke verdeling in een eet- en zitgedeelte. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de half-open keuken. Het zitgedeelte is georiënteerd op de achtertuin. Een loopdeur biedt toegang tot de tuin.

Keuken
Ruime half-open keuken is recentelijk gerenoveerd en beschikt over alle benodigde apparatuur.

De tuin beschikt over een terras ter plaatse van de achtergevel. Achterin de tuin bevindt zich een berging.

Verdieping
Middels een vaste trap is de eerste verdieping te bereiken. De overloop biedt toegang tot drie slaapkamers en de badkamer.

Slaapkamer 1
De masterbedroom is royaal van afmeting en biedt voldoende ruimte tot het plaatsen van een bed en kast.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamers is iets kleiner dan de masterbedroom, maar heeft nog steeds een royale afmeting.

Slaapkamer 3
Slaapkamer 3 betreft de kleinste kamer van de drie. Deze is goed in te richten als hobby- of werkkamer.

Badkamer
Een luxe badkamer die is voorzien van een tweede toilet, een wastafel en een bad.

Zolder
Ruime zolder die te bereiken is via een vaste trap. Hier zijn de aansluitingen voor een wasmachine en condensdroger te vinden.

De keuken, badkamer en toilet zijn in 2010 gerenoveerd.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs
€ 925,- p.m.
Servicekosten
€ 4,- p.m.
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Energielabel
C
Aantal reacties
25
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
108 m²
Inhoud
245 m³

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.

REAGEER
Contactpersoon

Ligging