Rumpenerstraat 143-28, Brunssum

Omschrijving

Avanti – Aan de Rumpenerstraat, vlak bij het Vijverpark, bevindt zich het prachtige nieuwe appartementengebouw Avanti in een moderne, strakke omgeving. Ruime appartementen waarvan sommige met een eigen buitenruimte, dicht bij bij voorzieningen maar ook dicht bij het groen. Gekenmerkt door hoogwaardige afwerking en comfort. En dat alles in de schone en rustige gemeente Brunssum in het hart van Zuid-Limburg.

Brunssum is helemaal Limburgs, en dus gezegend met een licht bourgondische inslag. Dat zie je terug in tal van cafés, restaurants, kroegjes, hotels en terrassen. De voorzieningen zijn compleet en liggen over het algemeen binnen handbereik van het complex. Natuurliefhebbers kunnen daarnaast hun hart ophalen in het nabijgelegen Vijverpark, waar het heerlijk wandelen en ontspannen is. Brunssum en Avanti bieden daarmee een prachtige combinatie waar het zeer aangenaam wonen is.

Avanti beschikt over maar liefst 36 appartementen, maar doet desondanks kleinschalig en subtiel aan. De commerciële en woon-functies van het appartementengebouw worden op een elegante en praktische manier met elkaar verenigd, en dat in volledige harmonie met de omgeving. In de commerciële ruimte op de begane grond is een supermarkt gevestigd, waardoor het complex uitermate handig is voor als men een druk bestaan leidt of misschien wat minder goed ter been bent.

Ook aan parkeergelegenheid is uiteraard gedacht bij het ontwikkelen van dit project. Het complex bezit daardoor over een inpandige parkeergarage onder het gebouw. Iedere woning heeft in deze garage een eigen parkeerplaats toegewezen gekregen. Daarnaast beschikt elk appartement over een eigen berging, die zich eveneens (voornamelijk) in de parkeerkelder bevinden.

Rumpenerstraat 143-28 – Type F – verdieping 4

Entree
De ruime entree, die gelegen is aan een gemeenschappelijke hal, biedt via de hal toegang tot de woonkamer, slaapkamer, toiletruimte, badkamer, berging en wasmachineruimte. Daarnaast bevindt zich hier ook de meterkast.

Woonkamer
De royale woonkamer staat in directe verbinding met de open keuken, en doet daardoor zeer ruim aan. Via de woonkamer is tevens het balkon bereikbaar, dat door de grote raampartijen zorgt voor veel natuurlijk lichtinval in de living.

Balkon
Het terras is gelegen aan de woonkamer en slaapkamer. Het is zeer ruim van opzet, en biedt meer dan voldoende plaats voor een ruime zithoek. Het is zodoende een heerlijke plaats om in de zomer te genieten van de ochtendzon, aangezien het terras gelegen is op het zuidoosten.

Keuken
Zoals eerder vermeld staat de open keuken in directe verbinding met de woonkamer, waardoor koken en leven samensmelten. De keuken is qua apparatuur voorzien van een gaskookplaat, afzuigkap, combi-magnetron en een koel-vriescombinatie, alle van het merk ATAG. Daarnaast beschikt de keuken over hoge bovenkasten en is deze afgewerkt met een betegelde achterwand.

Slaapkamer
De slaapkamer bevindt zich aan de hal en is zeer ruim van opzet. Naast een bed is er voldoende plaats voor kastruimten en een zitje of bureau. Tevens beschikt de slaapkamer over een cai-aansluiting, waardoor er eenvoudig een televisie kan worden aangesloten. De slaapkamer biedt daarnaast toegang tot het terras en genereert zo ruim voldoende natuurlijk lichtinval.

Badkamer
De badkamer is voorzien van een wastafel met spiegel en een (inloop)douche. Hij is volledig betegeld en is zodoende even comfortabel als stijlvol afgewerkt.

Toiletruimte
Netjes betegelde toiletruimte voorzien van wandcloset en een Sphinx fonteintje.

Bergruimte
Het appartement beschikt over een zeer ruime inpandige bergruimte. De bergruimte bevindt zich in de hal naast de badkamer.

Wasmachineruimte
Tevens beschikt het appartement over een aparte wasmachineruimte die eveneens gelegen is aan de hal.

Berging en Parkeerplaats
Ieder appartement in appartementencomplex Avanti beschikt over een eigen parkeerplaats in de afgesloten parkeerkelder. Deze bevindt zich onder het complex en is uitsluitend toegankelijk voor bewoners. De liften verschaffen je vervolgens toegang tot uw eigen appartement. Daarnaast heeft ieder appartement zijn eigen berging, welke zich bevinden in de parkeerkelder en op de begane grond. Tot slot bestaat de mogelijkheid om een tweede parkeerplaats bij te huren in de parkeerkelder.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs
€ 810,- p.m.
Servicekosten
€ 40,- p.m.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Energielabel
Aantal reacties
10
Overige kosten
Waarborgsom
€ 810,-
naamplaatje
€ 21,78
Toewijzingscriteria
Je bruto inkomen dient minimaal 3x de huurprijs te bedragen
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
74 m²
Externe bergruimte
6 m²
Inhoud
192 m³

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.

REAGEER
Contactpersoon

Ligging