Hazeleger 207, Cuijk

Omschrijving

De wijk Padbroek is de zuidelijkste wijk van Cuijk en dateert van circa 1970. Het is een groene wijk. Wanneer je het spoor oversteekt wandel je zo het natuurgebied de Zevenhutten in. Hier kun je wandelen en genieten van de rust. Tevens bevind je, je hier dichtbij de Maas. Er zijn twee basisscholen en een school voor speciaal onderwijs. Aan de overkant van de Hapsebaan staat het Merlet-college voor voortgezet onderwijs.

De woningen (in dit geval met garage) liggen op loopafstand van het centrum.

Indeling: entree met meterkast en toilet. Woonkamer met trap naar de eerste verdieping en toegang tot de tuin. De woning is voorzien van een keuken, woonkamer en separate toilet.

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een badkamer met douche (en sommige gevallen een bad), een wastafel en een toilet. Met de vaste trap loop je naar de zolder waar een berging en vierde slaapkamer aanwezig is.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs
€ 785,- p.m.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Energielabel
C
Aantal reacties
19
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1972
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
123 m²
Inhoud
307 m³
Garage/ parkeervoorzieningen
Aantal garages
1
Type
Aangebouwd steen

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.

REAGEER
Contactpersoon

Ligging