Eduard van Beinumlaan 52, Dieren

Omschrijving

Dieren is een dorp in de gemeente Rheden (provincie Gelderland). Dieren ligt ingeklemd tussen de heuvelachtige bossen van de Veluwezoom en de rivier de IJssel. Het dorp wordt doorsneden door de spoorlijn Arnhem-Zutphen en de drukke provinciale weg N348. Dit maakt het een zeer toegankelijk dorp.

Woningen
Eengezinswoningen gelegen aan de Admiraal Helfrichlaan, Eduard van Beinumlaan, Julius Röntgenlaan en de Willem Pijperlaan. De woningen aan een rustige weg, in de directe omgeving van scholen, voorzieningen en bossen gelegen. De woningen zijn goed bereikbaar. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Dieren. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden.

Eduard van Beinumlaan 52
Woonkamer:
De woningen is voorzien van een ruime woonkamer met aansluitend een open eetkamer.

Keuken:
De woning beschikt over een gesloten keuken welke toegang verschaft tot de achtertuin.

Slaapkamers en badkamer:
Middels een vaste trap in de gang bereik je op de eerste verdieping 3 slaapkamers en een badkamer.

Openbaar parkeren is mogelijk bij de woning.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs
€ 740,- p.m.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct
Energielabel
Aantal reacties
51
Overige kosten
Waarborgsom
€ 740,-
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
90 m²
Inhoud
265 m³

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.

REAGEER
Contactpersoon

Ligging