Le Sage ten Broeklaan 1525, Eindhoven

Omschrijving

Parc Fontaine – Wonen in het park

Wonen in Parc Fontaine betekent thuiskomen in Eindhovens groene hart. Direct aan het lommerrijke Stadswandelpark worden hier, aan de Le Sage ten Broeklaan, drie woontorens met luxe appartementen en penthouses gerealiseerd. De markante witte gebouwen zijn gelegen aan een autovrije fietsen-/wandelboulevard, waardoor u direct het stadswandelpark inloopt. Het park wordt als het ware verlengd tot aan de achterzijde van Parc Fontaine, door de exclusief ontworpen achtertuin. Hiermee worden de gebouwen ook daadwerkelijk onderdeel van het park en heeft u uitzicht op het groen.

De luxe appartementen in Parc Fontaine varieren in oppervlakte van circa 82m2 tot 129m2. Het gebouw en de balkons zijn zodanig gesitueerd dat u optimaal kunt genieten van de zon en het mooie uitzicht over het Stadswandelpark. Alle appartementen beschikken over een zonnig gelegen terras/balkon op het zuiden of zuidwesten. Door de fraaie situering van de 3 gebouwen is er eveneens sprake van een optimale privacy. Onder het gebouw is een ruime stallingsgarage gesitueerd met voldoende parkeergelegenheid voor uw auto alsmede voor ieder appartement een prive berging. Het dak van de stallingsgarage zal onder architectuur worden aangelegd en als prive tuin fungeren voor de 3 woontorens. De prive tuin is ontworpen door tuinmeester Fons Linders uit Nuenen en zorgt ervoor dat de fraai aangelegde tuin als het ware integreert met het Stadswandelpark.

Aan de voorzijde zullen de woontorens enigszins opgetild worden van het straatniveau. Door de appartementen op de begane grond circa 70cm boven het maaiveld te situeren wordt er extra privacy en veiligheid gecreerd. Dit samen met de natuurlijke afscheiding aan de wandel-/fietsboulevard en het hekwerk met begroeiing aan de privetuin zorgen voor een prettig en veilig leefklimaat.

De link naar het park vindt u ook terug in de naamgeving van het project en de 3 gebouwen. Frans Fontaine was van 1953 tot 1983 hoofd van de plantsoenendienst bij de gemeente Eindhoven en dus verantwoordelijk voor het Stadswandelpark. De drie appartemententorens dragen de namen Betula, Tilia en Robinia; de Latijnse namen voor bomen die we terugzien in het park, namelijk de berk, linde en acacia.

In het gebouw Betula komen in totaal 22 huurappartementen in de prijsklasse € 1.530,- per maand tot € 2.905,- per maand.
De appartementen zullen naar verwachting in het 4e kwartaal 2019 worden opgeleverd.

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs
€ 1530,- p.m.
Servicekosten
€ 90,- p.m.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Energielabel
Aantal reacties
3
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Nieuwbouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
82 m²
Inhoud
255 m³

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.

REAGEER
Contactpersoon

Ligging