Hofdael 62, Geldrop

Woning kenmerken
Deze woning is voor senioren.
Download brochure

Omschrijving

Hofwachter

Prachtig wonen in het centrum van Geldrop, dat kan in de Hofwachter. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en hebben een fantastische ligging. Deze appartementen beschikken over alle facetten om voor jouw optimale woongenot te zorgen.

Het complex is mooi gelegen nabij het centrum van Geldrop. Het complex vormt is een zichtbare overbrugging tussen het Geldropse centrum en het bestemmingsgebied Hofdael. Dankzij deze centrale ligging zijn alle benodigde voorzieningen in de buurt te vinden. Denk hierbij alleen al aan de vele winkeltjes en terrasjes die in het centrum te vinden zijn.

Het complex is zo ontworpen om prachtig op te gaan in de omgeving en de omliggende bebouwing. De onderste bouwlaag bestaat uit rode bakstenen waardoor er een soort plint rondom ontstaat. Daarboven zit een wat lichtere steensoort, die nieuwe elementen in het gebied markeren en het gebouw een moderne uitstraling geven. Door de derde verdieping met hout te bekleden heeft het complex een dynamische aantrekkelijke uitstraling gekregen.

Op het afgesloten parkeerterrein achter het complex is voor alle woningen een parkeerplaats voorzien. Op de begane grond de zijn tevens bijbehorende bergingen gelegen.

De entree van het complex is voorzien van een vide waardoor er veel licht en ruimte ontstaat. Via de entree heeft men toegang tot zowel het trappenhuis en de lift die naar de appartementen leiden.

Type A

Entree
Via de galerij komt men in de hal binnen. Aan de hal liggen de slaapkamers, de beging, de toiletruimte, de badkamer en de woonkamer.

Woonkamer
Een ruime woonkamer met veel lichtinval van de voorzijde. Aan de voorzijde van de woonkamer ligt een balkon en in de woonkamer ligt ook nog een open keuken.

Keuken
Ruime open keuken gelegen aan de woonkamer. De moderne keuken is uitgerust met een vierpits-kookplaat, een rvs spoelbak, koelvries-combinatie, vaatwasser en een wasemkap. De keuken beschikt over genoeg kasten en lades en heeft een ruim werkblad. Aan de keuken ligt de berging voor o.a. het plaatsen van de wasmachine.

Balkon
Ruim balkon gelegen aan de voorzijde van de woning, aan de woonkamer.

Slaapkamer 1
Ruime slaapkamer aan de achterzijde van de woning. Deze slaapkamer beschikt over een aansluiting voor de telefoon en de televisie.

Slaapkamer 2
Slaapkamer aan de achterzijde van de woning.

Badkamer
Badkamer die is voorzien van een wastafel en een douche. De badkamer is voorzien van wit wandtegelwerk de vloer is ook betegeld.

Toiletruimte
Toiletruimte voorzien van een toilet en een fonteintje. Deze ruimte is hetzelfde betegeld als de badkamer.

Berging
Ruime berging die is voorzien van de aansluitingen voor de wasapparatuur.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs
€ 788,- p.m.
Servicekosten
€ 37,- p.m.
Waarborgsom
€ 0,-
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Energielabel
B
Aantal reacties
69
Overige kosten
naamplaatje
€ 21,78
Toewijzingscriteria
Bij deze woning mogen beide inkomens bij elkaar opgeteld worden.
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
75 m²
Inhoud
204 m³

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.

REAGEER
Contactpersoon

Ligging