Grasbroekerweg 3C, Heerlen

Omschrijving

Nu met 1 maand huurvrij!

Mooie twee/drie-kamer appartementen nabij het centrum van Heerlen. De appartementen zijn voorzien van een nette keuken en badkamer. Alle appartementen hebben een balkon. Aan de voorzijde van het complex is een parkeerterrein voor bewoners gelegen. Tevens bevindt zich hier ook een gezamenlijk fietsenberging.

Het appartementencomplex is zeer centraal gelegen nabij het stadscentrum en het trein- en busstation. Op loopafstand bevinden zich alle interessante facetten die Heerlen te bieden heeft, zoals Cinema Royal, maar bijvoorbeeld ook winkelcentrum Corio Center met een mooi winkelaanbod. In de omgeving is een scala aan restaurants en gezellige terrasjes aanwezig. De ligging is eveneens gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en er is een directe treinverbinding met Maastricht en Sittard, waar diverse onderwijsinstellingen te vinden zijn. Daarnaast bevinden zich in de directe nabijheid verbindingswegen naar steden zoals Maastricht, Eindhoven en Aken.

Het complex bestaat uit 26 appartementen, variërend in 6 woningtypes, verdeeld over 5 woonlagen. Het complex is bijzonder geschikt voor de doelgroep 1-en 2 persoonshuishoudens, alsmede onvolledige gezinnen.

Grasbroekerweg 3C – Type C – begane grond

Begane grond
Gemeenschappelijke entree alwaar bellentableau, brievenbussen, liftinstallatie en trappenhuis.

Entree
Bij het binnengaan van het appartement kom je in de hal die toegang biedt tot de woonkamer, slaapkamer, badkamer, toiletruimte en berging.

Woonkamer
De ruime woonkamer staat in open verbinding met de keuken, waardoor koken en leven in dit appartement samensmelten. Vanuit de woonkamer is tevens het balkon bereikbaar.

Keuken
De keuken is uitgevoerd in een rechte opstelling voorzien van 3- boven en onderkastjes en is netjes van afwerking.

Balkon
Het appartement beschikt over een balkon vanwaar je gezellig uit kunt kijken over de omgeving.

Slaapkamer 1
De slaapkamer is gelegen aan de hal en is 12 m2.

Badkamer
Nette badkamer in witte kleurstelling voorzien van douche, wastafel en radiator. Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine en de elektrische boiler.

Toiletruimte
De toiletruimte beschikt over een wandcloset en een fonteintje.

Bergruimte
In het appartement bevindt zich een aparte ruime bergruimte. Deze biedt de woning extra opbergmogelijkheden.

Parkeren/Berging
De bewoners kunnen hun auto kwijt op het parkeerterrein aan de voorzijde van het complex. Tevens beschikt het complex over een gezamenlijke fietsenberging.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs
€ 524,- p.m.
Servicekosten
€ 65,- p.m.
Waarborgsom
€ 524,-
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Energielabel
D
Aantal reacties
1
Overige kosten
naamplaatje
€21,78
Indicatie stookkosten
€ 55,-
Toewijzingscriteria
Je bruto inkomen dient minimaal 3x de huurprijs te bedragen
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1989
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
47 m²
Externe bergruimte
3 m²
Inhoud
122 m³

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.

REAGEER
Contactpersoon

Ligging