Burg.Savelberglaan 13a, Kerkrade

Omschrijving

Nu met 2 maanden huurvrij!

Burgemeester Savelberglaan Kerkrade

In Kerkrade-Centrum, op loopafstand van het winkelcentrum en de markt, bevindt zich dit appartementencomplex aan de Burgemeester Savelberglaan. Het complex kent een strategische ligging met goede aansluiting op de uitvalswegen naar dichtbij gelegen steden als Aken, Heerlen en Maastricht. Ook met het openbaar vervoer heb je van hieruit goede verbindingen naar voornoemde steden.

In het complex zijn 27 appartementen ondergebracht, verdeeld over vier woonverdiepingen. Het complex is voorzien van voldoende parkeergelegenheid rondom. Je hebt de keuze uit 5 typen, variërend van studio’s tot 2-kamerappartementen met/zonder balkon en allen beschikkend over een privé berging op de begane grond. Het complex is beschikbaar voor alle leeftijdsgroepen, maar beschikt niet over een lift. Vanwege de gunstige ligging ten opzichte van de Duitse grensregio in de goede bereikbaarheid is het complex ook uitermate geschikt voor Akense studenten, die vanuit hier gratis met het openbaar vervoer naar Aken kunnen reizen.

Burgemeester Savelberglaan 13A

Entree
Vanuit de hal heb je direct toegang tot de slaapkamer, de toiletruimte en de woonkamer.

Woonkamer
Een praktisch in te delen woonkamer met een open keuken.

Keuken
Een open keuken te bereiken vanuit de woonkamer. Deze beschikt over een wasbak en een werkkast.

Toiletruimte
Deze ruimte beschikt over een staand toilet en een fonteintje.

Slaapkamer
Een ruime slaapkamer aan de voorzijde van het appartement met eigen badkamer. Circa 10 m2

Badkamer
Bereikbaar vanuit de slaapkamer, deze badkamer beschikt over een douche, een aansluiting voor een wasmachine en een wasbak.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs
€ 460,- p.m.
Servicekosten
€ 50,- p.m.
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Energielabel
B
Aantal reacties
18
Overige kosten
Waarborgsom
€ 460,-
naamplaatje
21,78
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
34 m²
Inhoud
92 m³

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.

REAGEER
Contactpersoon

Ligging