Vijfharingenstraat 8-C 10, Maastricht

Omschrijving

Wij bieden je dit ruim opgezette appartement met 2 slaapkamers aan. Bij binnenkomst ervaar je direct de ruimtelijke opzet van het appartement. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken en beschikt aan de achterzijde over een buitenruimte. De woning is gelegen aan de grote staat en heeft een prachtige doorkijk over de winkelstraat.

De badkamer is ingedeeld met een douche en wastafel. Er is een separaat toilet.

Vanuit de Vijfharingenstraat loop je zo de Grote Staat in. Hier vind je een grote verscheidenheid aan winkels. In de omgeving van de Vijharingenstraat ligt het Vrijthof, de Markt, het Amorsplein en het Onze Lievevrouwenplein. Hier kun je heerlijk op het terras zitten, een hapje eten of een drankje drinken in de vele cafés.

Bij het huren van deze woning wordt een standaard waarborgsom van 1 maandhuur gevraagd. Afhankelijk van je situatie/documenten kan deze waarborgsom verhoogd worden.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs
€ 882,- p.m.
Servicekosten
€ 132,- p.m.
Indicatie stookkosten
€ 110,-
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Energielabel
Aantal reacties
11
Overige kosten
Waarborgsom
€ 882,-
naamplaatje
€ 21,78
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1800
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
102 m²
Inhoud
265 m³

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.

REAGEER
Contactpersoon

Ligging