Ceylon Bastion 5, Velserbroek

Download brochure

Omschrijving

Rustig wonen in een groene omgeving op vijf minuten fietsafstand van het winkelcentrum Velserbroek.
De duinen, het strand en het recreatiegebied Spaarnwoude zijn geliefde plekken in Kennemerland.

Deze gemoderniseerde woningen zijn ruim, licht en hebben een woonkamer van 30 m², en een halfopen keuken aan de straatzijde.

Enkele hoek- woningen beschikken over een nog ruimere uitgebouwde woonkamer. Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers te vinden.

De badkamer is uitgerust met een douche, bad, wastafel en tweede toilet.

Praktisch is de grote zolderverdieping met groot dakraam. Ook is hier een aansluiting voor de wasmachine. De zolder is ruim genoeg voor het creëren van een vierde slaapkamer.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs
€ 1195,- p.m.
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Energielabel
B
Aantal reacties
51
Bouw
Soort object
Woonhuis
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1992
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
143 m²
Inhoud
400 m³

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.

REAGEER
Contactpersoon

Ligging