Kenmerken

Huurprijs € 800,- per maand
Servicekosten € 100,- per maand
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel D
Voorschot stookkosten € 0,-

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Appartement
Bestaande bouw
4 Kamers
94 m2
per direct

Omschrijving

Zeer fraai aan de Koninginnelaan, hoek Einsteinlaan, gelegen maisonnette met schitterend uitzicht en groot balkon op het zuid/westen en garage in de onderbouw. De woning is gelegen in een goed onderhouden complex voorzien van liftinstallatie en afgesloten entree’s met videofooninstallatie. Gelegen naast winkelcentrum Kerschoten, de winkels van de Koninginnelaan en op slechts enkele fietsminuten van Paleis Het Loo en ”De Kroondomeinen” gesitueerd.

Einsteinlaan – Type A

Entree
Vanuit de hal heb je direct toegang tot de keuken, de toiletruimte, de berging, de woonkamer en een vaste trap naar boven.

Keuken
Een gesloten keuken met dubbele wasbak.

Toiletruimte
Je hebt toegang tot de toiletruimte vanuit de hal.

Berging
Een ruime berging naast de toiletruimte.

Woonkamer
Vanuit deze praktisch in te delen woonkamer heb je direct toegang tot een trapkast.

Eerste verdieping
Vanuit de overloop heb je direct toegang tot slaapkamers 1 t/m 4 en de badkamer.

Slaapkamer 1
Een ruime slaapkamer aan de achterzijde van het appartement van circa 15 m2.

Slaapkamer 2
Nog een slaapkamer aan de achterzijde van het appartement van circa 10 m2

Slaapkamer 3
Een slaapkamer aan de voorzijde van het appartement. Deze is ook 10 m2

Slaapkamer 4
Nog een slaapkamer. Deze slaapkamer is 9 m2.

Badkamer
Deze badkamer is circa 4 m2.

Bij het huren van deze woning wordt een standaard waarborgsom van 1 maandhuur gevraagd. Afhankelijk van je situatie/documenten kan deze waarborgsom verhoogd worden.

Interesse? Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent. Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING