Eerste 4 van de 16 foto's
BEKIJK PLATTEGROND

Kenmerken

Huurprijs € 599,- per maand
Servicekosten € 25,- per maand
Waarborgsom € 599,-
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel F
Aantal reacties 85

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.


Appartement
Bestaande bouw
3 Kamers
55 m2
per direct

Omschrijving

Monnikensteeg Arnhem

De Monnikensteeg ligt in een groene omgeving met uitzicht op Hoogte 80, op korte afstand van de parken Klarenbeek en Angerenstein. Het centrum van Arnhem bevindt zich op fietsafstand, echter kun je voor de dagelijkse boodschappen op loopafstand terecht bij een supermarkt. Om de hoek ligt sportcentrum Valkenhuizen, waar diverse sporten worden beoefend. Daarnaast zijn er prima uitvalswegen naar de A12 / A50 en de bushalte vindt om de hoek. Parkeren is kosteloos op openbaar terrein.

Het appartementen complex beschikt over 5 woonlagen. Er is een lift aanwezig, echter wel te bereiken met een aantal traptreden. In de onderste laag zijn de individuele bergingen gesitueerd.

De woningen worden verwarmd door een moederhaard (gas) met daarop aangesloten radiatoren. Het warm water gaat via een elektrische boiler. Het verbruik hiervan wordt verrekend via de eigen meters. Momenteel worden alle moederhaarden vervangen door CV-ketels. De moederhaarden zullen dus bij elk appartement verwijderd worden.

TYPE B
3-kamer appartementen met ruime woonkamer.

Hal
Via de entree bereik je de hal waar direct aan de linkerzijde de keuken is gesitueerd.

Keuken
De keuken is voorzien van een standaard keukenblok. In de keuken zit de wasmachine aansluiting.

Woonkamer
De woonkamer is licht en ruim opgezet, ook hier zijn twee inbouwkasten aanwezig.
Tevens heb je een doorgang naar het balkon aan de voorzijde van de woning.

Badkamer
De badkamer bestaat uit een douche, wastafel en separaat toilet.

Slaapkamer 1
In het begin van de hal is slaapkamer 1 gelegen, dit is de grootste slaapkamer van deze woning. Bij sommige woningen kan deze zijn doorgetrokken met de woonkamer zodat er één grote woonkamer ontstaat. Deze kamer heeft een inbouwkast.

Slaapkamer 2
Dit is de kleinste slaapkamer en bevindt zich aan het einde van de hal.

Berging
aan het einde van de hal is een kleine berging gelegen. Hier zit ook de wasmachine aansluiting.

Bij het huren van deze woning wordt een standaard waarborgsom van 1 maandhuur gevraagd. Afhankelijk van je situatie/documenten kan deze waarborgsom verhoogd worden.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**


Ligging