Kenmerken

Huurprijs € 690,- per maand
Servicekosten € 24,- per maand
Status Verhuurd onder voorbehoud
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel C
Voorschot stookkosten € 0,-
Appartement
Bestaande bouw
3 Kamers
72 m2
1 april 2018

Omschrijving

Schepen Oppenwervestraat 65 Arnhem

Dit appartementencomplex dateert van 1988 en is gelegen in de Schepen Oppenwervestraat. Het bevat zeer praktisch ingedeelde appartementen met ruime balkons.
Het complex is voorzien van een lift.

De Schepen Oppenwervestraat ligt in de Arnhemse wijk Kronenburg. Deze wijk ligt aan de zuidzijde van de Rijn. In de wijk ligt winkelcentrum Kronenburg, het overdekte winkelhart van Arnhem-Zuid met een breed aanbod aan winkels en een gratis parkeergarage. Een trekpleister voor de wijde omgeving is de Albert Heijn XL vestiging. De wijk is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als met de auto. In Kronenburg is zowel laag- als hoogbouw te vinden, met name uit de jaren zeventig en tachtig. Er zijn uiteenlopende voorzieningen, zoals een bibliotheek, diverse banken en sportcomplexen. Sportcentrum De Grote Koppel heeft een zwembad, een skibaan en een squashbaan.

Tegenover Kronenburg ligt stadion het Gelre Dome, vaste speelplaats van eredivisieclub Vitesse. Hier vinden ook regelmatig concerten van grote artiesten en andere spraakmakende evenementen plaats. Diverse snelwegen en provinciale wegen verbinden Arnhem en Kronenburg met de rest van het land en Duitsland. Het openbaar vervoer is uitstekend ontwikkeld. Arnhem heeft 4 treinstations, waarvan een in Arnhem-Zuid. In de stad rijden trolleybussen.

Het winkelaanbod is breed en diep. Arnhem is de zevende winkelstad van Nederland. Zowel de grote ketens als de kleinere speciaalzaken zijn vertegenwoordigd in het centrum. Op en rond de Korenmarkt in het stadscentrum zijn uiteenlopende horecagelegenheden.

Dit appartement is gelegen op de 2e etage.

Indeling:
entree/hal, meterkast, twee slaapkamers, woon-/eetkamer met open keuken v.v. een eenvoudig keukenblok en toegang tot balkon/loggia, berging met opstelling c.v. en voorzien van wasmachine aansluiting, badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting.

Bij het huren van deze woning wordt standaard 1 maand waarborgsom gevraagd. Afhankelijk van uw situatie/documenten kan een hogere waarborgsom gevraagd worden.

Bij het huren van deze woning worden kosten voor het naamplaatje in rekening gebracht van € 12,10 incl. Btw.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.