Omschrijving

Terneuzenstraat 119 te Arnhem

Aan weerszijden van de oude weg naar Elst (nu de Batavierenweg) ontstond eind jaren ’70 en begin jaren ’80 de woonwijk De Laar Oost. Dit appartementencomplex is gelegen op een goede locatie nabij het park, winkelcentrum De Laar Oost, openbaar vervoer, gemeentegroen, recreatiegebied de Rijkerswoerdse plassen, scholen, woon/meubelboulevard en uitvalswegen (o.a. A325 & N325).
Vanaf grote afstand is de Ohra-toren te zien, die op de grens van De Laar Oost met Elden ligt.

De appartementen
Het appartementencomplex is voorzien van een lift en er is ruime parkeergelegenheid direct bij de flat aanwezig. Alle appartementen beschikken over een eigen berging op de begane grond.

Het appartement beschikt over o.a. een keuken en badkamer, 2 lichte slaapkamers en een zonnig balkon gelegen op zuidwesten.

Begane grond;
Afgesloten entree met intercominstallatie, brievenbussen, trapopgang, liftinstallatie en toegang tot de berging v.v. elektra.

Appartement;
Entree, ruime lichte hal met bergkast met cv-ketel, meterkast, zeer ruime inbouwkast en toilet. Middels de hal toegang tot de ruime slaapkamer, evenals de woonkamer en open keuken. Vanuit de woonkamer toegang tot de 2e slaapkamer. Vanuit beide slaapkamers is de inpandige badkamer te bereiken. De badkamer is uitgevoerd met een douche, wastafelmeubel, radiator en witgoedaansluitingen. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het zonnig gelegen balkon op het zuidwesten.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Kenmerken

Huurprijs € 689,- per maand
Servicekosten € 35,- per maand
Waarborgsom € 689,-
Naamplaatje € 12,10
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel C
Aantal reacties 44

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Appartement
Bestaande bouw
3 Kamers
70 m2
per direct