Eerste 4 van de 22 foto's
BEKIJK PLATTEGROND

Kenmerken

Huurprijs € 1.127,- per maand
Servicekosten € 0,- per maand
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel B
Aantal reacties 25

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.


Woonhuis
Bestaande bouw
5 Kamers
121 m2
per direct

Omschrijving

TIP: DEZE WONING WORDT VOORZIEN VAN EEN NIEUWE KEUKEN! (verwacht gereed: 1 maart 2019)

Heivelden te Best

Ruime en modern afgewerkte eengezinswoning in de wijk Heivelden in Best. De woning beschikt over drie royale slaapkamers en een mooie achtertuin. De wijk Heivelden is daarbij voorzien van alle belangrijke (dagelijkse) faciliteiten en daarnaast heeft u zowel het centrum van Best als Eindhoven binnen handbereik.

De rijwoningen zijn zeer leuk en netjes afgewerkt De woning heeft en een royale begane grond, drie ruime slaapkamers en een achtertuin met berging. Door het opvallende en speelse ontwerp zijn de woningen een in het oog springende verschijning in deze moderne wijk.

Best is een aantrekkelijke woon- en werkgemeente ten noorden van Eindhoven temidden van bos- en natuurgebieden. In het centrum van de stad vindt u een uitgebreid en gezellig winkelgebied, maar ook de wijk Heivelden is voorzien van een eigen winkelcentrum voor al uw dagelijkse boodschappen. Daarnaast beschikt de stad over een rijk verenigingsleven en vele andere faciliteiten op het gebied van ontspanning en zorg. Hierdoor is de wijk een ideaal woongebied voor zowel jong als oud.

Oogstvelden 48

Indeling
Je betreed de hoekwoning middels de entree aan de voorzijde van de woning. Hier bevinden zich de trapopgang naar de eerste verdieping, de toiletruimte en de meterkast.

Woonkamer
Vervolgens bereikt u de ruime woonkamer die in open verbinding staat met de keuken en het eetgedeelte. Door de speelse indeling wordt en een leuke verdeling gecreëerd van een zitgedeelte aan de achterzijde en een eetgedeelte met keuken aan de voorzijde. Vanuit het zitgedeelte heb je tevens middels twee openslaande deuren toegang tot de tuin en het terrasgedeelte.

Keuken
De moderne keuken is standaard voorzien van een kookplaat, afzuigkap, combi magnetron/oven, RVS spoelbak en een koel-vriescombinatie. De keuken beschikt over diverse onder- en bovenkastjes die voldoende kastruimte bieden.

Tuin
De woning beschikt over een gezellige achtertuin, welke is voorzien van een betegeld terrasgedeelte. Achterin de tuin bevinden zich de berging.

Garage
De woning heeft aangrenzend aan het huis een ruime garage, met eigen oprit.

Verdieping
Wanneer u de trap opgaat in de hal komt u terecht op de overloop op de eerste verdieping. Deze biedt toegang aan de drie slaapkamers, de badkamer en vaste trapopgang naar de zolderkamer.

Slaapkamer 1
De grootste van de drie slaapkamers bevindt zich aan de achterzijde van de woning en kijkt zodoende uit over de achtertuin. Door de ruime afmeting beschikt deze kamer over meer dan genoeg plaats om extra kastruimte te creëren.

Slaapkamer 2
De ruime tweede slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning, naast de badkamer. Hierdoor kijkt deze slaapkamer leuk uit over de straatzijde.

Slaapkamer 3
De derde slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning. Deze is ook uitstekend te gebruiken als hobby- of werkkamer.

Badkamer
De badkamer is voorzien van een vaste wastafel, een ligbad en aparte douche. Tevens bevindt zich hier een tweede toilet.

Zolderverdieping
Via de vaste trap op de eerste etage bereik je vervolgens de ruime zolder. Hier bevinden zich de aansluitpunten voor de wasapparatuur en de cv-installatie.

Parkeren
Parkeren kan op de (vele) daarvoor bestemde parkeervlakken langs de weg.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**


Ligging