Kenmerken

Huurprijs € 482,- per maand
Servicekosten € 55,- per maand
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel E
Voorschot stookkosten € 65,-
Appartement
Bestaande bouw
1 Kamers
47 m2
1 april 2018

Omschrijving

Blauwe Kei Breda

Blauwe Kei in Breda-Zuid is een ruim opgezette woonwijk. Op een steenworp afstand van het Valkeniersplein en winkelcentrum De Burcht met zijn grote variatie aan winkels. Tevens is het sfeervolle en bruisende stadscentrum van Breda op tien minuten afstand gelegen en eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer, auto of fiets.

Blauwe kei 17
Leuk appartement in het complex Blauwe Kei te Breda.

Indeling:

Entree met brievenbussen en bellentableau
Trappenhuis met lift
Toegang tot de berging in de onderbouw
Galerij
Openbare parkeerplaats

Entree met meterkast
Woonkamer met aangrenzende open keuken in L-vorm
Slaapkamer met aangrenzend groot balkon
Badkamer met douche en wasbak
Apart toilet
De kosten voor het waterverbruik zijn al doorbelast in de servicekosten

Bij het huren van deze woning wordt standaard een waarborgsom van 1 maandhuur gevraagd. Afhankelijk van je documenten/ situatie kan deze verhoogd worden. De kosten voor het naamplaatje zijn €12,10 (incl. BTW).

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**
**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.