Eerste 4 van de 10 foto's
BEKIJK PLATTEGROND

Kenmerken

Huurprijs € 473,- per maand
Servicekosten € 35,- per maand
Voorschot stookkosten € 35,- per maand
Waarborgsom € 473,-
Naamplaatje €12,10
Status Verhuurd per maand
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel C
Aantal reacties 224

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.


Appartement
Bestaande bouw
2 Kamers
29 m2
per direct

Omschrijving

Fellenoordstraat / Spuistraat / Zijlstraat / Sluissingel te Breda

In de wijk Fellenoord op loopafstand van het centrum van Breda bevindt zich het complex Fellenoordstraat. Door de centrale ligging zijn alle denkbare voorzieningen dicht in de buurt te vinden. Het complex ligt verdeeld over de vier bovengenoemde straten en is verdeeld in eengezinswoningen en appartementen.

Bij ieder appartement is een berging aanwezig. De appartementen zijn via een centrale trap vanaf de straat te bereiken. De appartementen zijn erg in trek door de combinatie van de centrale ligging in de stad en de aantrekkelijke huurprijs.

Spuistraat 37

Entree
Bij binnenkomst van het appartement komt men in de hal. In de hal bevindt zich ook de meterskast. Via de deur in de hal komt men uit in een centrale ruimte waaraan het slaapgedeelte open grenst. En direct rechts bevindt zich de badkamer.

Woonkamer
Het woongedeelte wordt gecombineerd met het eet- en kookgedeelte en is voorzien van een open keuken.

Slaapkamer
De slaapkamer staat in open verbinding met de de centrale ruimte en is dus niet gescheiden met een deur of muur.

Badkamer
Via de centrale ruimte heeft men de toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een toilet, douche en wastafel. Er bevindt zich hier ook een aansluiting voor een wasmachine.

Balkon
De woning is voorzien van een bescheiden balkon dat via het slaapgedeelte bereikbaar is.

Bij het huren van deze woning wordt een standaard waarborgsom van 1 maandhuur gevraagd. Afhankelijk van je situatie/documenten kan deze waarborgsom verhoogd worden.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**


Ligging