Kenmerken

Huurprijs € 1.019,- per maand
Servicekosten € 0,- per maand
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel B
Voorschot stookkosten € 0,-
Woonhuis
Bestaande bouw
9 Kamers
130 m2
1 mei 2018

Omschrijving

Deze woning wordt voorzien van een nieuwe keuken, badkamer en toilet. Ook wordt de woning voorzien van zonnepanelen!

Heksenwiellaan 114-136 en ’t Zand 1 t/m 23 te Breda:

Breda is een historische stad met een rijk verleden, dat op veel plaatsen nog te herkennen en te ervaren is. De naam Breda komt voor het eerst voor in een oorkonde uit 1125, in 1252 verwerft Breda stadsrechten. Breda is een bezienswaardige en sfeervolle stad met de Grote Kerk, het spanjaardsgat, het Begijnhof en b.v. De Beyerd. Het herbergt tevens een groot aantal culturele evenementen, zoals o.a. het Jazz-festival en het Ballon-Fiesta. Bovendien heeft het een binnenstad als winkeldomein en voetgangersgebied.

Op een aantrekkelijke en (kind-)vriendelijke locatie in de wijk Heksenwiel gelegen moderne en instapklare eengezinswoning met voortuin en een aangelegde achtertuin. De woning is gunstig gelegen in een royaal opgezette straat en op korte afstand van diverse voorzieningen. Er wonen met name jonge gezinnen in de wijk en is dan ook kindvriendelijk te noemen. Het nabij gelegen recreatiegebied aan de Asterdplas is uniek te noemen.

’t Zand 13

De woningen zijn uitgerust met een ruime woonkamer met half-open keuken en een berging c.q. bijkeuken, en een garage. De woningen zijn voorzien van vier slaapkamers, waarvan drie op de eerste verdieping, een badkamer met ligbad, dubbele wastafel en een tweede toilet. Tevens is er een ruime zolderverdieping aanwezig, met voorzolder, vierde slaapkamer en een extra badkamer met douche.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**
**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.