Omschrijving

Wollegras 50 te Deurne
De ruime tussen en hoekwoningen zijn gelegen in de gewilde woonwijk De Heiakker, ze beschikken over een ruime woonkamer, zonnige achtertuin, 3 slaapkamers en vernieuwde keukens en badkamers.

Het centrum van Deurne ligt vlakbij met zijn grote aanbod aan winkels en andere faciliteiten. Op loopafstand zijn twee basisscholen te vinden en ook liggen er in de omgeving diverse groenstroken en speelveldjes.

Indeling
Via de voortuin bereik je de hal met daarin de meterkast, vernieuwde toiletruimte en trapopgang naar de eerste verdieping. Via de hal kom je in de eet-/woonkamer.

Woonkamer
Aan de straatzijde ligt een ruime woonkamer, waardoor u goed over de straat kan uitkijken. Hier bevind zich ook de trapkast, open keuken en deur naar de achtertuin.

Keuken
De open keuken is geheel gerenoveerd. In de keuken bevindt zich een deur die toegang verschaft tot de achtertuin. De keuken is voorzien van boven- en onderkastjes en een kunststof aanrechtblad met anderhalve spoelbak. Daarnaast is de keuken voorzien van een afzuigkap en een gaskookplaat.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers, een gerenoveerde badkamer en een trap naar de zolder.

Slaapkamer 1
Ruime hoofdslaapkamer met Velux dakraam aan de achterzijde van de woning.

Slaapkamer 2
Aan de voorzijde van de woning gelegen ruime slaapkamer.

Slaapkamer 3
Gelegen aan de achterzijde, met Velux dakraam.

Badkamer
Een luxe en gerenoveerde badkamer met een ligbad, een wastafel, vrijhangend toilet en een design radiator.

Tweede verdieping
De zolder bereik je via een vaste trap. De zolder beschikt over de aansluitingen voor wasapparatuur en een CV combiketel. Echter kan de zolder ook goed gebruikt worden om hier een 4de slaapkamer van te maken.

Iedere woning beschikt over een berging of een garage gelegen achter in de tuin.

Woning unieke elementen
– vernieuwde keuken en badkamer
– 3 ruime slaapkamers
– diepe en zonnige achtertuin
– gelegen in een zeer kindvriendelijke woonwijk

De badkamer en het toilet zijn in 2016 gerenoveerd.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Kenmerken

Huurprijs € 775,- per maand
Servicekosten € 4,- per maand
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel C
Aantal reacties 29

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Woonhuis
Bestaande bouw
5 Kamers
88 m2
1 januari 2019