Omschrijving

Boekweitdreef 199 Doetinchem

Op een zeer mooie locatie gelegen geschakelde tussenwoningen met diepe vrije tuinen. Ns station en centrum van de gezellige stad Doetinchem zijn op korte afstand bereikbaar. De woningen zijn gelegen in een groene en rustige woonomgeving, in de directe nabijheid van supermarkten, basisscholen en groenvoorzieningen zoals park en speeltuin. Het gezellige stadscentrum is met 10 fietsminuten te bereiken en ontsluiting naar de snelweg A-18 is dichtbij.

Indeling: entree, kleine hal, ruime Z-vormige woonkamer, open eenvoudige keuken, berging/bijkeuken en een tussenhal met toilet en trapopgang.

1e Verdieping: overloop, 3 ruime slaapkamers, badkamer met ligbad, toilet en wastafel.

2e Verdieping: overloop, voorzolder met opstalplaats CV, ruime slaapkamer met 2 velux dakramen.

– De woning is voorzien van dak-,muur- en vloerisolatie.
– Bijna geheel voorzien van dubbele beglazing.
– De diepe tuin (15 m) heeft een achterom.

Bij het huren van deze woning wordt een standaard waarborgsom van 1 maandhuur gevraagd. Afhankelijk van je situatie/documenten kan deze waarborgsom verhoogd worden.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Kenmerken

Huurprijs € 850,- per maand
Servicekosten € 3,- per maand
Waarborgsom € 850,-
Status Verhuurd onder voorbehoud
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel E
Aantal reacties 0

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Woonhuis
Bestaande bouw
5 Kamers
106 m2
per direct