Eerste 4 van de 9 foto's

Kenmerken

Huurprijs € 947,- per maand
Servicekosten € 0,- per maand
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Aantal reacties 2

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.


Woonhuis
Bestaande bouw
5 Kamers
138 m2
1 juni 2019

Omschrijving

Algemeen
De gemeente Druten ligt centraal in het veel bezongen Land van Maas en Waal, aan de zuidzijde van de Waal. De prachtige omgeving leent zich bij uitstek voor natuurgerichte recreatie. De aangenaam landelijke sfeer die gemeente Druten uitademt, wordt nog eens benadrukt door het natuurschoon rond de dijk en de uiterwaarden van de rivier de Waal. Druten combineert landelijk wonen en een uitstekend voorzieningenniveau met elkaar.

Bereikbaarheid
De N322 is de centrale verbindingsas en ontsluiting van het hele gebied. Daarnaast zijn de A50 en de A73 belangrijke verbindingswegen. Er bestaat een uitstekende internationale ontsluiting. Sinds de A73 is doorgetrokken naar Duitsland ligt Druten ook als internationale vestigingsplaats bijzonder gunstig. Via de brug tussen Beneden-Leeuwen en Tiel is er een uitstekende verbinding met de A15 (Rotterdam/Utrecht). Het openbaar vervoer biedt snelle busverbindingen met de NS- stations in Nijmegen en Tiel.

Type 1:

Begane grond:
tochtportaal, hal met toilet, Z-vormige woonkamer met open haard en schuifpui, half open keuken en bijkeuken/berging met wm. aansluiting.

Eerste verdieping:
overloop, badkamer met ligbad en wastafel, separaat toilet en drie slaapkamers.

Tweede verdieping:
cv en bergruimte, 4e slaapkamer en 2e badkamer met douche en wastafel.

De bijgevoegde afbeeldingen zijn van een voorbeeldwoning op de Hegakker.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**


Ligging