Eerste 4 van de 40 foto's

Kenmerken

Huurprijs € 1.060,- per maand
Servicekosten € 0,- per maand
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel C
Aantal reacties 60

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.


Woonhuis
Bestaande bouw
5 Kamers
118 m2
per direct

Omschrijving

De gebruikte foto’s zijn enkel ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Fontainebleaulaan e.o. te Eindhoven

Mooie eengezinswoning gelegen in de wijk Achtse Barrier in Eindhoven. De woningen zijn zeer ruim en luxueus uitgevoerd en zijn van een hoog afwerkingsniveau. Alle woningen zijn voorzien van een ruime tuin die vanuit de woning en de garage bereikbaar is.. Naast drie comfortabele slaapkamers en een royale badkamer met ligbad, douche en tweede toilet, zijn de woningen voorzien van een ruime zolder.

Achtse Barrier is een gezellige en kindvriendelijke wijk welke zich bevindt aan de noordkant van de stad, dichtbij Best. De wijk biedt alle voorzieningen. Alle denkbare faciliteiten zijn in de Achtse Barrier aanwezig. Te midden van een groot aantal plantsoenen en speelweiden zijn er een compleet en gevarieerd winkelcentrum, een postkantoor en een bibliotheek te vinden. Daarnaast is ook het centrum van Eindhoven met de auto en het openbaar vervoer eenvoudig te bereiken. Door de ligging dichtbij het knooppunt Ekkersweijer ben je echter ook snel in steden als Tilburg en ‘s-Hertogenbosch.

Fontainebleaulaan 24

Indeling
De entree bevindt zich aan de zijkant van de woning. Wanneer je deze binnenstapt kom je terecht in de ruime hal. De hal bied je toegang tot de woonkamer en er is een trapopgang naar de eerste verdieping. Tevens vind je hier de toiletruimte en de meterkast.

Woonkamer
De woning beschikt over een mooie, diepe woonkamer die zowel aan de voor- als achterzijde veel lichtinval geniet. Het eetgedeelte van de kamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning waardoor je vanaf de keukentafel leuk uitkijkt over de achtertuin. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

Keuken
De luxe keuken is geplaatst in een hoekopstelling en is uitgevoerd in neutrale kleurstelling. De keuken is voorzien van alle apparatuur. Daarbij heb je vanuit de keuken toegang tot de tuin.

Tuin
De woning is voorzien van een ruime, diepe achtertuin. De tuin beschikt over een betegeld terrasgedeelte waar je mooi een buitenzithoek kan plaatsen. Tevens vind je in de tuin (de toegang tot) de garage.

Toiletruimte
De toiletruimte is volledig betegeld en voorzien van een wandcloset en fonteintje.

Overloop
Een vaste trap bied je toegang tot de eerste verdieping. Aan de overloop vind je de drie slaapkamers en de badkamer. Daarnaast bevindt zich hier de vaste trapopgang naar de zolder.

Hoofdslaapkamer
De hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. Hierdoor kijkt deze leuk uit over de tuin. De hoofdslaapkamer is ruim van afmeting en is voorzien van een (loze) tv-aansluiting.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer ligt in tegenstelling tot de hoofdslaapkamer aan de voorzijde van de woning. Deze slaapkamer is nagenoeg gelijk van afmeting aan de hoofdslaapkamer waardoor er dan ook eenvoudig een tweepersoonsbed in te plaatsen valt.

Slaapkamer 3
Deze slaapkamer is eveneens aan de voorzijde van de woning gelegen.

Badkamer
De comfortabele badkamer is hoogwaardig afgewerkt en is voorzien van een douche, ligbad, vaste wastafel en toilet. Een raam zorgt voor prettig daglicht en natuurlijke ventilatie. Tevens bevindt zich hier de witgoedaansluiting t.b.v. het plaatsen van wasapparatuur.

Zolder
De woning beschikt over een royale zolder. Deze is eventueel om te bouwen tot extra slaapkamer of hobbykamer.

Parkeren/Garage
Je kan je auto altijd kwijt in de garage. Daarbij bezorgt deze garage je nog extra bergruimte.De garage is van buiten afgesloten middels een stalen garagedeur. Daarnaast beschikt de woning over een eigen oprit en ruim voldoende in parkeergelegenheid in de wijk.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**


Ligging