Gagelboschplein 513, Eindhoven

Woning kenmerken
Woning is bedoeld voor senioren

Omschrijving

Wonen is een persoonlijke keuze. En gelukkig zijn er tegenwoordig ook steeds meer mogelijkheden om als huurder voor de woning te kiezen die alles heeft wat u zoekt. Geen standaard huizen meer, maar woningen die in alles aansluiten bij je persoonlijke woonbehoeften. Deze nieuwe visie op wonen en huren is van begin af aan het uitgangspunt geweest bij de ontwikkeling en bouw van Zuiderpark. Op het terrein van het voormalige Gagelbosch, in het Eindhovense stadsdeel Gestel, worden diverse gebouwen gerealiseerd voor verschillende doelgroepen. Eigentijdse woningen, met alle ruimte en comfort. Een bijzondere combinatie van modern wonen in een inspirerend groen parklandschap. Met wonen in Warande kiest u niet alleen voor een echt eigen, persoonlijk huis en thuis. U wordt ook bewoner van een van de mooiste parkwijken die Eindhoven over enige tijd rijk zal zijn.

De stad: Eindhoven. Altijd in beweging. Bruisend van ambitie en met steeds meer mogelijkheden: woonstad, leefstad, werkstad, sportstad. Een grote hoeveelheid voorzieningen is binnen handbereik: van winkels tot theaters, scholen en musea, maar ook gezellige kroegen en kalme parken. Een stad die veel op heeft met haar inwoners. Een stad die bouwt, organiseert, zorgt en bij dit alles persoonlijk blijft: ‘Ons’ Eindhoven, waar wonen leven is.

De stad van de toekomst is groen! Dus werd bij de ontwikkeling van het voormalige Gagelboschterrein vooraf al gekeken naar de inrichting en het groene uiterlijk. De bestaande gebouwen werden gesloopt en in de nieuwe plannen kreeg het gebied een parkachtig uiterlijk: met door bomen omzoomde wegen, bloemrijke wandelpaden en grasvelden waarop het in de zomer goed toeven is. Als alle gebouwen klaar zijn en de bomen en planten tot volle wasdom zijn gekomen, is Eindhoven een prachtig nieuw (woon)park rijker: Zuiderpark. Een groene woonoase waar je, je thuis voelt.

De eigentijdse woningen met alle ruimte en comfort wachten op je. De eerste keuze is daarbij al uniek: wil je een groot terrasbalkon dat garant staat voor een heerlijk buitenleven? Of ga je voor een loggia op niveau? De bijzondere indelingen van de verschillende appartementen bieden je talloze mogelijkheden. Voor wie van ruimte houdt, zijn er appartementen met meerdere slaapkamers, een gigantische woonkamer en een grote buitenruimte. Er zijn echter ook nog vele andere varianten. In totaal liefst twaalf. Alles met veel lichtinval, ruimte en een doordachte, functionele indeling. Wil je een gezellige/knusse woonkamer en grote slaapkamers? Of een grote woonkamer waar je hele familie in kan? Het kan allemaal!

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

Kenmerken

Algemeen
Huurprijs
€ 927,- p.m.
Servicekosten
€ 65,- p.m.
Waarborgsom
€ 0,-
Status
Verhuurd onder voorbehoud
Aanvaarding
Direct
Huurtermijn (min.)
12 maanden
Energielabel
B
Aantal reacties
54
Bouw
Soort object
Appartement
Soort bouw
Bestaande bouw
Oppervlakten en inhoud
Woonoppervlakte
92 m²
Inhoud
284 m³

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je interesse hebt in deze woning. Je ontvangt een bevestiging per mail.

REAGEER
Contactpersoon

Ligging