Kenmerken

Huurprijs € 1.262,- per maand
Servicekosten € 85,- per maand
Status Verhuurd onder voorbehoud
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel B

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Appartement
Bestaande bouw
3 Kamers
105 m2
per direct

Omschrijving

Let op: dit is een algemene advertentie. Momenteel is er niets beschikbaar. Mocht u op de hoogte gehouden willen worden van nieuw aanbod, dan kunt u zich geheel vrijblijvend en kosteloos inschrijven via www.vbtmakelaars.nl. Wij houden u daarna per mail op de hoogte van nieuw aanbod.

De gebruikte foto’s zijn enkel ter indicatie en kunnen afwijken van de werkelijkheid. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Regentekwartier, De Jonkheer te Eindhoven

Prachtig afgewerkt appartement gelegen in het appartementencomplex “De Jonkheer” in het Regentekwartier te Eindhoven. Het gebouw is van alle gemakken voorzien om te zorgen voor optimaal wooncomfort. Het appartement beschikt over een ruime woonkamer met luxe open keuken, twee ruime slaapkamers en een fraai balkon. Het complex is zeer centraal gelegen in het centrum, nabij het gezellige Wilhelminaplein en met alle belangrijke faciliteiten binnen handbereik.

Het complex is gelegen in het centrum van Eindhoven. Een gezellige binnenstad waar veel te beleven valt. Talloze winkels, cafés, restaurants zijn binnen handbereik in het centrum van deze bruisende stad. De omgeving is daarnaast nog voorzien van veel groen en omliggende steden en dorpen zijn ook zeer makkelijk bereikbaar. Het terrein waarop de appartementen gelegen zijn, is een stukje rust in een gezellige, levendige stad.

Het complex is zowel fraai als functioneel ontworpen. Het gebouw bestaat uit 9 verdiepingen, die met de lift en trap bereikbaar zijn. Tevens beschikt het complex als enige in het Regentekwartier over een sauna- en fitnessruimte. Deze ruimte is alleen toegankelijk voor bewoners van De Jonkheer.

Voor iedere woning is er een parkeerplaats beschikbaar in de parkeerkelder van het gebouw. Een parkeerplaats kost 118 euro per maand en dient verplicht te worden afgenomen door de bewoners. Daarnaast beschikt de woning ook over een separate berging. De entree is voorzien van een elektronische bel met een camera.

De Jonkheer – Type A1

Entree
Men betreedt het appartement via de hal. De hal biedt toegang tot de woonkamer, de slaapkamers, de badkamer en een separate toiletruimte. Tevens bevindt zich hier een bergkast alwaar zich de unit van de stadsverwarming bevindt.

Woonkamer
De woonkamer is royaal van opzet en staat in open verbinding met de keuken. Hierdoor ontstaat er een grote leefruimte. Aan de woonkamer grenst ook het balkon.

Balkon
Een zeer ruim balkon over de hele breedte van het appartement. Het balkon is bereikbaar via de woonkamer en de masterbedroom. Dit balkon zorgt voor een heerlijke buitenruimte bij uw appartement.

Keuken
Een open keuken gelegen in de woonkamer. De keuken beschikt over een motorloze afzuigkap met verlichting, een oven met magnetronfunctie, een keramische kookplaat, een vaatwasser en een koelkast met vriesvak. Aan de keuken ligt de berging.

Berging
De royale berging beschikt over de elektragroepen en aansluitingen voor de wasmachine en condensdroger.

Toiletruimte
De toiletruimte is uitgevoerd in neutrale kleurstelling en beschikt over een wandcloset en fonteintje.

Slaapkamer 1
Een riante slaapkamer gelegen aan de voorzijde van het appartement.Via deze kamer kan men het balkon betreden. De slaapkamer is voorzien van aansluitingen voor de radio en televisie.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer is perfect in te richten als hobby- of studeerkamer.

Badkamer
De zeer netjes afgewerkte badkamer is uitgevoerd in neutrale kleurstelling. De badkamer is royaal van opzet en beschikt over een ligbad, een douche en een vaste wastafel.

Parkeren en berging
In het souterrain van het gebouw vindt u de parkeerkelder. Deze is enkel toegankelijk voor bewoners van het gebouw en elk appartement beschikt hier over een eigen parkeerplek. Deze dient verplicht te worden afgenomen en kost 118 euro per maand. Daarbij beschikt elk appartement over een externe bergruimte.

Woning unieke elementen:
– Het appartement beschikt over een royaal balkon over de volledige breedte van de woning.
– Fraai zicht op het Wilhelminaplein!

Bij deze woning worden kosten voor het naamplaatje in rekening gebracht á €12,10 (incl. BTW).

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING