Omschrijving

Ventoseflat – Mathildelaan 53 te Eindhoven

Ruime maisonette (bovenwoning) gelegen in het centrum van Eindhoven in het gemeentelijke monument de Ventoseflat. Het appartement is volledig gerenoveerd op een zeer hoogwaardige manier. Het appartement bestaat uit twee woonlagen: op de eerste woonlaag de woonkamer-en-suite en open keuken met apparatuur, op de slaapverdieping (tweede woonlaag) 3 slaapkamers, hobbykamer en badkamer.

Entree
Via de entree betreed je de ruime hal die toegang biedt tot de woonkamer, keuken en toiletruimte. Tevens is hier de meterkast en de trap naar de slaapverdieping gevestigd.

Woonkamer
Een riante woonkamer-en-suite van ruim 45 m2 in L-vorm mét openslaande deuren naar het balkon van ruim 11 m2 op de zonzijde

Keuken
Een open keuken met deur naar het balkon. De keuken beschikt over een inbouw koelkast, gaskookplaat, vaatwasser en afzuigkap.

Balkon
Het appartement beschikt over een ruim balkon welke gelegen is op de zonzijde. Op de slaapverdieping is een tweede balkon.

Via een vaste trap bereikt u de slaapverdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers, een hobby/werk-kamer, badkamer, separaat 2e toilet, vaste kast en separate wasruimte.

Slaapkamer 1
De hoofdslaapkamer is ruim van opzet (15 m2) en is gelegen aan de achterzijde van het appartement. Deze slaapkamer is voorzien van openslaande deuren naar het (2e) balkon. Er is een vaste kast aanwezig.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement. De kamer is 13 m2 groot.

Slaapkamer 3
De derde slaapkamer is 10 m2 groot en is tevens gelegen aan de voorzijde van de woning.

Hobbykamer
Een vierde kamer kamer van 5 m2 kan gebruikt worden als werk- of hobbykamer. In deze kamer bevindt zich de (afgesloten) technische ruimte.

Badkamer
Een meer dan complete badkamer met twee wastafels, ligbad en aparte douche.

Balkon
Een balkon van ruim 7 m2 op de slaapverdieping gelegen op de zonzijde. Zowel vanuit de hobbykamer als vanuit slaapkamer 1 heeft u toegang tot het balkon.

Parkeren
Voor de bovenwoningen zijn een aantal garageboxen beschikbaar. Daarnaast is er de mogelijkheid om een parkeerplaats in een nabijgelegen privé parkeergarage te huren of een abonnement te nemen in een eveneens nabijgelegen openbare parkeergarage.

Optioneel is een garagebox, berging of afgesloten parkeerplaats bij te huren.

Alle woningen zijn zeer compleet en hoogwaardige afgewerkt en beschikken onder meer over de volgende zaken:
• Eigen HR CV ketel
• Warmte terug win unit
• Keuken met inbouw koelkast, gaskookplaat, vaatwasser en afzuigkap
• Grote woonkamer-en-suite met schuifdeuren en vaste kasten
• Schilderijlijsten in de woonkamer
• Paneeldeuren door de gehele woning
• Plafonds met sierlijsten
• Badkamer met ligbad en een tweetal wastafels
• Standaard hangcloset en een separaat 2e toilet op de slaapverdieping
• Standaard 3 slaapkamers en werk-/waskamer
• Extra balkon op slaapverdieping
• Super brede vensterbanken
• Complete thermische isolatie (glas, wanden, plafonds)
• Huurder dient rekening te houden met een inkomensnorm die gebonden is aan dit project, huurprijzen kunnen jaarlijks per 1 juli worden verhoogd door verhuurder

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Kenmerken

Huurprijs € 1.107,- per maand
Servicekosten € 10,- per maand
Waarborgsom € 1107,-
Status Verhuurd onder voorbehoud
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel B
Aantal reacties 72

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Appartement
Bestaande bouw
6 Kamers
120 m2
per direct