Omschrijving

Mariënhage te Eindhoven

Het beste van twee werelden. De gezellige drukte van de stad met alle voorzieningen op steenworp afstand en tegelijk de rust aan het prachtig aangelegde plein direct grenzend aan de Dommel. Dat is wonen in een appartement aan het Mignot & de Blockplein. De luxe appartementen zijn van gemakken voorzien en beschikken over een eigen parkeerplaats in de onderkelderde garage.

Midden in het centrum van Eindhoven in de nabijheid van alle centrumfaciliteiten en nabij de Dommel ligt het plan Mariënhage. Het centrum dat op korte loopafstand van Mariënhage ligt biedt een grote verscheidenheid aan winkels, speciaalzaken, boetieks, grote warenhuizen en bijvoorbeeld de spraakmakende Heuvelgalerie. Verder zorgen het Parktheater, de bioscopen, culturele centra en het Muziekcentrum Frits Philips voor een gevarieerd aanbod op cultureel gebied. Ook op sportief gebied zijn er vele mogelijkheden. En degene die willen ontsnappen aan de dagelijkse sleur en de drukte van het centrum kunnen hun hart ophalen in het stadswandelpark.

Het appartementengebouw is in drie bouwdelen opgesplitst met elk een eigen lift en trappenhuis. Het complex telt in totaal 40 appartementen, onderverdeelt in 7 verschillende woningtypen. Alle appartementen beschikken over een complete keuken, een inpandige berging, een badkamer met twee wastafels, een bad, een aparte douche en een toilet en een tweede toilet in de hal. Kenmerkend voor dit complex zijn de royale balkons georiënteerd op het zuiden. Daarnaast beschikken alle woningen over een berging en een parkeerplaats in het souterrain. Tevens zijn er enkele buitenparkeerplaatsen te huur.

Mignot & de Blockplein Type C

Indeling
Je komt binnen via de hal waaraan de slaapkamers, badkamer, toiletruimte, berging en de woonkamer gelegen zijn.

Woonkamer
Een ruime woonkamer met aan de voorzijde een balkon. Ook de keuken is aan de woonkamer gelegen.

Keuken
Ruime keuken gelegen aan de woonkamer. De keuken is van alle gemakken voorzien en beschikt over een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, koel-/vriescombinatie, vaatwasser een een combi-magnetron.

Terras
Een zeer ruim terras waar u heerlijk buiten kunt zitten. Alle terrassen zijn georïenteerd op het zuiden en bieden een fraai, groen uitzicht over de dommel.

Slaapkamer 1
Ruime slaapkamer aan de achterkant van het appartement. Deze slaapkamer is naast de badkamer gelegen die via de slaapkamer bereikbaar is.

Slaapkamer 2
Slaapkamer aan de achterkant van het appartement.

Badkamer
Ruime badkamer met ligbad, douche, toilet en 2 wastafels.

Het complex beschikt over een lift en het appartement beschikt over een eigen parkeergarage en een berging in de kelder.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Kenmerken

Huurprijs € 1.153,- per maand
Servicekosten € 60,- per maand
Naamplaatje € 12,10
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel C
Aantal reacties 62

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Appartement
Bestaande bouw
3 Kamers
95 m2
1 februari 2019