Eerste 4 van de 15 foto's
DOWNLOAD BROCHURE

Kenmerken

Huurprijs € 886,- per maand
Servicekosten € 60,- per maand
Waarborgsom € 886,-
Naamplaatje € 17,50
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Aantal reacties 79
DOWNLOAD BROCHURE

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.


Appartement
Bestaande bouw
3 Kamers
80 m2
1 mei 2019

Omschrijving

Centraal wonen maar toch rustig, binnen de rondweg, in een fraai appartementencomplex ” de Wilgenburgh” naast de robuuste Joriskerk en op loopafstand van het Stadspark. Parktheater en stadscentrum. Dit complex is oorspronkelijk gerealiseerd voor 55+ers die gebruik konden maken van de zorgvoorzieningen van het naastgelegen zorgcentrum ” Wilgenhof”. Inmiddels is het ook mogelijk dat er jongeren wonen waardoor er een goede mix is ontstaan van jong en oud.

Begane grond:
Royale entree met brievenbussen, bellentableau, trapopgang en trapliftje naar centrale hal met dubbele liftopgang en invalidenlift.

Appartement:
Entree, ruime hal, videofoon, bergkast met C.V.- Combiketel. Betegeld toilet met fonteintje, Ruime woonkamer met veel lichtinval. Open keuken voorzien van kunststof keukenblok in hoekopstelling met elektrische kookplaat, wasemkap, koelkast, vaatwasser, magnetron en veel bergruimte.
Slaapkamer 1, slaapkamer 2, betegelde badkamer met ligbad, douche, wastafel, 2e toilet en wasmachineaansluiting.

In de parkeerkelder is een eigen berging en bestaat de mogelijkheid om een parkeerplaats bij te huren voor €45,00 per maand.

De gebruikte foto’s geven een impressie weer, deze foto’s zijn niet van het desbetreffende appartement.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**


Ligging