Kenmerken

Huurprijs € 739,- per maand
Servicekosten € 75,- per maand
Naamplaatje € 18,15
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel A
Aantal reacties 143

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Appartement
Bestaande bouw
3 Kamers
81 m2
1 december 2018

Omschrijving

3-kamerappartement in wooncomplex “Het Hof van Strijp” op de tweede verdieping, met mogelijkheid tot het huren van een parkeerplaats in de parkeergarage. Dit wooncomplex kenmerkt zich door fraaie architectonische vormgeving en een optimale ligging en indeling. Uitstekende verbindingen met uitvalswegen en gunstige ligging nabij het centrum van Eindhoven, winkelvoorzieningen rond het St. Trudoplein en tal van groenvoorzieningen zoals het Philips van Lenneppark en het Philips de Jongh Wandelpark.

De teksten en plattegrond zijn indicatief.

ONTVANGST
Centrale entree begane grond
Representatieve entree-/hal met bellentableau, videofooninstallatie en brievenbussen en toegang tot de lift en het trappenhuis.

ENTREE APPARTEMENT
Ruime entree-/hal welke toegang biedt tot de woonkamer, toilet, slaapkamers, meterkast en badkamer. In de hal bevindt zich tevens de garderobehoek.

TOILET
Geheel betegelde toiletruimte in lichte kleurstelling. Toilet is voorzien van mechanische afzuiging en fonteintje.

BADKAMER
In lichte kleurstellingen afgewerkte volledig betegelde badkamer, voorzien van wastafel met spiegel, 2e toilet, radiator en inloopdouche, welke voor zowel veiligheid als comfort voorzien is van een thermosstatische mengkraan. In de badkamer bevindt zich tevens de aansluiting voor de wasmachine.

SLAAPKAMERS
Twee slaapkamers.

INPANDIGE BERGING
In deze berging bevinden zich zowel de CV-combiketel als de unit van de mechanische ventilatie.

WOONKAMER
Riante en lichte woonkamer met grote raampartijen. Dit appartement heeft geen balkon.

EETKAMER
Aan de woonkamer is een aparte eetkamer gelegen.

KEUKEN
Open keuken met kunststof keukeninrichting voorzien van onderkasten, bovenkasten en kunststof werkblad met roestvrijstalen spoelbak.

Wanneer je in een appartement van Het Hof van Strijp woont, dan kan je gebruik maken van de zorg- en dienstverlening van SVVE De Archipel. Voor sommige vormen van dienstverlening heb je een indicatie van het CIZ nodig. Ook is het mogelijk om zorg in te kopen met behulp van een PGB (persoons gebonden budget).

Elk appartement heeft een eigen berging in de kelder. De genoemde huurprijs is exclusief servicekosten. Deze bedragen € 75,00 p/m.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING