Eerste 4 van de 18 foto's
BEKIJK PLATTEGROND

Kenmerken

Huurprijs € 841,- per maand
Servicekosten € 50,- per maand
Naamplaatje € 18,15
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel B
Aantal reacties 39

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.


Appartement
Bestaande bouw
3 Kamers
84 m2
per direct

Omschrijving

Kruisberg te Etten-Leur

Mooi 3-kamerappartement gelegen op een prachtige locatie dichtbij het centrum van Etten-Leur. Het complex is speciaal ontworpen voor bewoning door 55-plussers en is zodoende van alle gemakken voorzien. Het appartement beschikt over twee ruime slaapkamers en een royale, lichte woonkamer met aangrenzend balkon. De badkamer en het toilet zijn gerenoveerd.

De woonwijk Lage Banken is gebouwd eind jaren ’90. Het is een kindvriendelijke woonwijk met een basisschool, een kinderdagverblijf, een wijkgebouw, sportvelden en de wijk is gelegen nabij het geheel vernieuwde en sfeervolle centrum van Etten-Leur. De bushalte en het treinstation zijn op enkele minuten op loopafstand bereikbaar. Hierdoor biedt de buurt je het beste van twee werelden.

De 48 appartementen zijn ondergebracht in twee gebouwen. Per woongebouw is er een liftinstallatie en een afgesloten centrale entreepartij. Deze is voorzien van een bellentableau, wat het veiligheidsniveau voor het complex en de bewoners versterkt. Via de makkelijk begaanbare en netjes onderhouden galerijen bereik je vervolgens de entree van uw woning.

Ieder appartement is voorzien van een berging in de souterrain van het gebouw. De praktische berging bied je veel extra bergruimte en kan tevens dienen om je fietsen te stallen.

Kruisberg 95

Entree
Aan de ruime hal bevinden zich de twee slaapkamers, badkamer, bergruimte en toiletruimte. Tevens vind je hier de meterkast en biedt de hal je toegang tot de woonkamer.

Woonkamer en keuken
De woonkamer is ruim van afmeting en staat in open verbinding met de keuken. De woonkamer wordt gekenmerkt door zijn diepte en is hierdoor zeer leuk in te delen. Ook heeft u vanuit de woonkamer toegang tot het balkon.

Balkon
Mooi, breed balkon waarop u een leuke buitenzithoek kunt inrichten. Het balkon is te bereiken middels de schuifpui vanuit de woonkamer. Vanaf het balkon kijkt u uit over de aangrenzende straat.

Slaapkamer 1
Deze slaapkamer is royaal van afmeting en is gelegen aan de hal. De slaapkamer is voorzien van veel lichtinval en kijkt daarnaast leuk weg over het balkon.

Slaapkamer 2
Praktische tweede slaapkamer. De kamer is ruim van opzet en is daardoor ook prima te gebruiken als hobbykamer of bureau.

Badkamer
De badkamer (2019) is voorzien van een inloopdouche en dubbele wastafel.

Berging
Naast de entree vind je een zeer praktische bergruimte welke je een hoop extra bergingsmogelijkheden binnen de muren van uw appartement biedt. In de bijkeuken zijn tevens de cv-installatie en de aansluitingen van de wasmachine en condensdroger gevestigd.

Toiletruimte
De toiletruimte is gerenoveerd in 2019.

Parkeren/Berging
Optioneel is er een parkeerplaats te huur onder het complex. De parkeerkelder is enkel toegankelijk voor bewoners van het complex en is te openen middels een handzender. Helaas zijn er momenteel geen parkeerplaatsen beschikbaar, als nieuwe huurder kun je je aanmelden voor de wachtlijst.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**


Ligging