Omschrijving

Muzenlaan – Burg. van Grunsvenplein Heerlen

Grenzend aan het bruisende hart van Heerlen, rondom het Schouwburgplein, liggen de appartementencomplexen Muzenlaan en Burg. van Grunsvenplein. In deze complexen zijn 39 appartementen beschikbaar voor de verhuur. Op loopafstand bevindt zich het centrumdeel van Heerlen dat alles biedt qua voorzieningen. Nabijgelegen winkelcentrum ’t loon leent zich uitstekende voor de alledaagse boodschappen.

Heerlen is een veelzijdige stad, het is dé centrumstad van de regio. Je kunt er gezellig winkelen en slenteren langs de vele etalages van bekende warenhuizen en winkelketens, maar ook van exclusieve modezaken en sfeervolle speciaalzaken. Heerlen is tevens een bruisende uitgaansstad, waar je het hele jaar door gezellig op stap gaat. Liefhebbers van kunst en cultuur kunnen terecht in het Parkstad Limburg Theater, SCHUNCK met zijn multidisciplinaire aanbod, ‘t Patronaat, in het historische Kasteel Hoensbroek , het Thermenmuseum of het Nederlands Mijnmuseum. En wie rust of stilte zoekt kan een bezoekje brengen aan de oude St. Pancratiuskerk of het Schelmenhofje. In Heerlen staat de zomer elk jaar bol van de evenementen. Voorbeelden daarvan zijn d’r Heëlesje Joarmaat, stadsbraderie Corio Tropical, de Raboronde, Telefleur of het zomerfestival Cultura Nova. Heerlijk tafelen of stappen kun je prima in één van de vele cafeetjes, bistro’s of restaurants op de nieuwe, bruisende pleinen in het centrum.

Burg. van Grunsvenplein 119 (type A)

Entree
Bij binnenkomst van de woning overziet men de gehele hal die uiteindelijk naar de woonkamer leidt. Aan de hal zijn de badkamer, toiletruimte en inpandige berging gelegen.

Woonkamer
Aan het einde van de hal is de woonkamer gelegen voorzien van een halfopen keuken. De woonkamer biedt ook toegang tot het balkon.

Keuken
De keuken betreft een halfopen keuken welke in verbinding staat met de woonkamer. De keuken bestaat uit diverse boven- en onderkastjes en een spoelbak.

Badkamer
Doucheruimte voorzien van een douche, wastafel en aansluitpunt wasmachine.

Toiletruimte
Voorzien van toilet en fonteintje.

Slaapkamer 1
Slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning voorzien van veel lichtinval daar deze op het balkon uitkijkt.

Slaapkamer 2
Slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning voorzien van veel lichtinval daar deze op het balkon uitkijkt. Uitermate geschikt als werk-/hobbykamer.

Berging
Iedere woning heeft een eigen berging gelegen in de kelder van het complex.

De kosten voor het naamplaatje bedragen € 21,78 incl BTW. Er wordt standaard 1 maand waarborgsom gevraagd. Afhankelijk van uw documenten / situatie kan er een hogere waarborgsom gevraagd worden.

Neemt u bij interesse in dit appartement contact met ons op voor het maken van een bezichtigingsafspraak. Voor onze huurvoorwaarden en inkomenseisen verwijzen wij graag door naar de website, www.vbtverhuurmakelaars.nl.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**
**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Kenmerken

Huurprijs € 562,- per maand
Servicekosten € 30,- per maand
Voorschot stookkosten € 80,- per maand
Waarborgsom € 562,-
Naamplaatje € 21,78
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel E
Aantal reacties 24
Je bruto maandinkomen dient 3 keer de maandhuur te bedragen

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Appartement
Bestaande bouw
3 Kamers
76 m2
per direct