Eerste 4 van de 12 foto's
BEKIJK PLATTEGROND

Kenmerken

Huurprijs € 715,- per maand
Servicekosten € 60,- per maand
Waarborgsom € 715,-
Naamplaatje € 21,78
Status Verhuurd per maand
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel C
Aantal reacties 8

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.


Appartement
Bestaande bouw
3 Kamers
77 m2
per direct

Omschrijving

HUURACTIE: 2 maanden huurvrij*

Leuk drie-kamer appartement in complex De Heugden in Heerlen. De woning beschikt over een mooie woonkamer en twee ruime slaapkamers en is voorzien van een eigen berging in het souterrain.

Appartementencomplex De Heugden is gelegen in het centrum van Heerlen, op een steenworp afstand van het winkelgebied en het NS-station. Het Maankwartier is een nieuw stadsgebied in aanbouw, gelegen tegenover het complex, en is de verbinding tussen de twee centrumdelen van Heerlen. Het is een kleine stad in een stad met een eigen realiteit. Met een nieuw station, winkels en cafés, een hotel, kantoren, terrassen en woningen op verschillende bouwlagen.

Heerlen is daarbij een aantrekkelijke stad met vele faciliteiten en voorzieningen. Winkels, werken, onderwijs, recreatie en cultuur; het is hier allemaal voorhanden. Daarnaast bevindt je je vanuit Heerlen snel in steden als Maastricht, Aachen en Eindhoven en biedt ook het treinstation een goede verbinding met de rest van Nederland.

Het complex bestaat uit 81 appartementen, variërend in 2 woningtypes, verdeeld over negen woonlagen. Het gebouw doet opvallend aan door zijn vele raampartijen en balkons en is daarnaast goed zichtbaar in de omgeving.

Tot het complex behoort daarnaast ook een parkeerterrein met vrije parkeerplaatsen voor de bewoners. Deze zijn toegankelijk via een slagboom en is hierdoor afgesloten voor het publiek.

De Heugden 317 – Type A – verdieping 3

Begane grond
Gemeenschappelijke entree alwaar bellentableau, brievenbussen, liftinstallatie en trappenhuis.

Entree
Bij het binnengaan van het appartement kom je in de ruime hal die toegang biedt tot de woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer, toiletruimte en berging. Tevens bevindt zich hier de ruimte waar de cv-installatie gevestigd is. De meterkast bevindt zich buiten de woning naast de voordeur.

Woonkamer
De mooie woonkamer staat in halfopen verbinding met de keuken, waardoor koken en leven in dit appartement samensmelten. De woonkamer beschikt over mooie, grote raampartijen waardoor de kamer veel natuurlijk lichtinval geniet. Tevens is de woonkamer gelegen aan het balkon, vanwaar deze ook toegankelijk is.

Keuken
De keuken is uitgevoerd in een hoekopstelling en is netjes van afwerking. De keuken is voorzien van een afzuigkap, keramische kookplaat, vaatwasser en koelkast.

Balkon
Het appartement beschikt over een leuk balkon vanwaar je gezellig uit kunt kijken over de omgeving.

Slaapkamer 1
De eerste slaapkamer kan gezien worden als de hoofdslaapkamer en is ruim van opzet. Deze is gelegen aan het eind van de hal en beschikt daarnaast over een mooie raampartij.

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer is ook gelegen aan de hal en is de kleinste van de twee slaapkamers. Deze kan door zijn gunstige indeling ook uitstekend gebruikt worden als hobby- of werkkamer.

Badkamer
Nette badkamer tot 1.80 meter hoog betegeld in witte kleurstelling en voorzien van bad-douchecombinatie, wastafel en radiator.

Toiletruimte
De toiletruimte is gelegen aan de hal en beschikt over een wandcloset en een fonteintje.

Bergruimte
In het appartement bevindt zich een aparte bergruimte. Deze biedt de woning voldoende extra opbergmogelijkheden en huisvest daarnaast eveneens de aansluitpunten voor de wasapparatuur.

Parkeren/Berging
De bewoners van complex de Heugden kunnen hun auto kwijt op het parkeerterrein op de binnenplaats van het complex. Deze is voor het publiek afgesloten is middels een slagboom. Tevens beschikt het appartement over een separate berging in de souterrain van het gebouw.

De kale huurprijs is exclusief de huurprijs van een parkeerplaats ad. €50,00 op het binnenterrein.

* Indien je kiest voor een huuractie is de minimale huurperiode 14 kalendermaanden i.p.v. 12 kalendermaanden

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**


Ligging