Omschrijving

Grasbroekerweg Heerlen

Mooie twee/drie-kamer appartementen nabij het centrum van Heerlen. De appartementen zijn voorzien van een nette keuken en badkamer. Alle appartementen hebben een balkon. Aan de voorzijde van het complex is een afgesloten parkeerterrein gelegen. Tevens bevindt zich hier ook een gezamenlijk fietsenberging.

Het appartementencomplex is zeer centraal gelegen nabij het stadscentrum en het trein- en busstation. Op loopafstand bevinden zich alle interessante facetten die Heerlen te bieden heeft; zoals Cinema Royal, maar bijvoorbeeld ook winkelcentrum Corio Center met een mooi winkelaanbod. In de omgeving is een scala aan restaurants en gezellige terrasjes aanwezig. De ligging is eveneens gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en er is een directe treinverbinding met Maastricht / Sittard, waar diverse onderwijsinstellingen te vinden zijn. Daarnaast bevinden zich in de directe nabijheid verbindingswegen naar steden zoals Maastricht, Eindhoven en Aken.

Het complex bestaat uit 26 appartementen, variërend in 6 woningtypes, verdeeld over 5 woonlagen.

Grasbroekerweg 5 – Type B – verdieping 2

Begane grond
Gemeenschappelijke entree alwaar bellentableau, brievenbussen, liftinstallatie en trappenhuis.

Entree
Bij het binnengaan van het appartement komt u in de hal die toegang biedt tot de woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer, toiletruimte en berging.

Woonkamer
De ruime woonkamer staat in open verbinding met de keuken, waardoor koken en leven in dit appartement samensmelten. Vanuit de woonkamer is het balkon bereikbaar.

Keuken
De keuken is uitgevoerd in een rechte opstelling voorzien van 3- boven en onderkastjes en is netjes van afwerking.

Balkon
Het appartement beschikt over een balkon vanwaar u gezellig uit kunt kijken over de omgeving.

Slaapkamer 1
De eerste slaapkamer is gelegen aan de hal en is 12 m².

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer is ook gelegen aan de hal en is 7 m².

Badkamer
Nette badkamer in witte kleurstelling voorzien van douche, wastafel en radiator. Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine.

Toiletruimte
De toiletruimte beschikt over een wandcloset en een fonteintje.

Bergruimte
In het appartement bevindt zich een aparte bergruimte. Deze biedt de woning extra opbergmogelijkheden.

Parkeren/Berging
De bewoners kunnen hun auto kwijt op het parkeerterrein aan de voorzijde van het complex. Tevens beschikt het appartement over een gezamenlijke fietsenberging.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**
**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Kenmerken

Huurprijs € 552,- per maand
Servicekosten € 65,- per maand
Voorschot stookkosten € 45,- per maand
Waarborgsom € 552,-
Naamplaatje € 21,78
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel E
Aantal reacties 67
Je bruto maandinkomen dient 3 keer de maandhuur te bedragen

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Appartement
Bestaande bouw
3 Kamers
74 m2
onbekend