Kenmerken

Huurprijs € 534,- per maand
Servicekosten € 60,- per maand
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel D
Voorschot stookkosten € 64,-
Appartement
Bestaande bouw
3 Kamers
60 m2
1 april 2018

Omschrijving

Kempkensweg Heerlen

Leuke twee/drie-kamer appartementen op een dynamische locatie nabij het centrum van Heerlen. De appartementen zijn voorzien van een nette keuken en badkamer. Elke huurder heeft de beschikking over een eigen berging. Nagenoeg alle appartementen hebben een balkon. De verhoogde ligging van het complex zorgt ervoor dat u een goed uitzicht heeft op de omgeving.

Het appartementencomplex is zeer centraal gelegen nabij het stadscentrum en het trein- en busstation. Op loopafstand bevinden zich alle interessante facetten die Heerlen te bieden heeft; zoals Cinema Royal, maar bijvoorbeeld ook winkelcentrum Corio Center met een mooi winkelaanbod. In de omgeving is een scala aan restaurants en gezellige terrasjes aanwezig. De ligging is eveneens gunstig ten opzichte van het openbaar vervoer en er is een directe treinverbinding met Maastricht / Sittard, waar diverse onderwijsinstellingen te vinden zijn. Daarnaast bevinden zich in de directe nabijheid verbindingswegen naar steden zoals Maastricht, Eindhoven en Aken.l

Het complex bestaat uit 18 appartementen, variërend in 7 woningtypes, verdeeld over 4 woonlagen. Het complex heeft een rustieke uitstraling en is ingericht voor de doelgroep 1-en 2 persoonshuishoudens, alsmede onvolledige gezinnen. Rondom het complex zijn genoeg gratis parkeergelegenheden.

Kempkensweg type 4A

Entree
Bij het binnengaan van het appartement komt u in de ruime hal die toegang biedt tot de woonkamer, 2 slaapkamers, badkamer, toiletruimte en berging.

Woonkamer
De ruime woonkamer staat in open verbinding met de keuken, waardoor koken en leven in dit appartement samensmelten.

Keuken
De keuken is uitgevoerd in een rechte opstelling voorzien van 3- boven en onderkastjes en is netjes van afwerking.

Balkon
Het appartement beschikt over een loggia vanwaar u gezellig uit kunt kijken over de omgeving.

Slaapkamer 1
De eerste slaapkamer is gelegen aan de hal en is 15 m².

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer is ook gelegen aan de hal en is 8 m².

Badkamer
Nette badkamer in witte kleurstelling voorzien van douche, wastafel en radiator. Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine.

Toiletruimte
De toiletruimte beschikt over een wandcloset en een fonteintje.

Bergruimte
In het appartement bevindt zich een aparte bergruimte. Deze biedt de woning extra opbergmogelijkheden.

Parkeren/Berging
In de directe omgeving is er voldoende gratis parkeergelegenheid. Tevens beschikt het appartement over een separate berging in de souterrain van het gebouw.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.