Kenmerken

Huurprijs € 419,- per maand
Servicekosten € 80,- per maand
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel F
Voorschot stookkosten € 60,-
Appartement
Bestaande bouw
2 Kamers
40 m2
1 april 2018

Omschrijving

Villa Coriovallum

Villa Coriovallum is gelegen in hartje Heerlen op een weliswaar drukke, doch mooie locatie. Een voordeel van deze locatie is dat het centrum op steenworp afstand ligt. Winkelcentrum ’t Loon, de stadschouwburg, het NS-station en diverse uitvalswegen liggen om de hoek. Deze villa is in 1987 helemaal verbouwd en gerenoveerd waardoor de oude uitstraling aan de buitenzijde blijft bestaan.

Het complex is prachtig gelegen bij het centrum van Heerlen. Alle voorzieningen die men nodig heeft zijn de omgeving aanwezig. Het gebouw is een gerenoveerde villa. Dit is u kans om te wonen in een echte sprookjesomgeving.

Het complex bestaat uit 13 appartementen, variërend in 13 woningtypes. Het gebouw doet opvallend aan door zijn karakteristieke elementen.

Op het parkeerterrein is een extra berging en een eigen parkeerplaats aanwezig.

Kruisstraat 2 B, gelegen op de begane grond

Entree
Bij binnenkomst komt men in de hal terecht die verbonden is met de ruime woonkamer, de ruime slaapkamer en de badkamer.

Woonkamer
De ruime woonkamer met karakteristieke raampartijen staat in open verbinding met de keuken.

Keuken
Open keuken gelegen aan de woonkamer. De keuken is voorzien van diverse boven- en onderkastjes.

Slaapkamer
Ruime slaapkamer van circa 12 m2.

Badkamer
Badkamer die voorzien is van een toilet, douche, vaste wastafel en een wasautomaat-aansluiting.

Bij het huren van deze woning wordt standaard 1 maand waarborgsom gevraagd. Afhankelijk van uw situatie / documenten kan een hogere waarborgsom gevraagd worden. Bij het huren van deze woning worden kosten voor het naamplaatje in rekening gebracht van € 21,78.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

** Vb&t streeft ernaar om u zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij u om zich in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. U kunt zich inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door u verstrekte informatie wordt u door ons automatisch per e-mail of telefonisch geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan uw wensen. U kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen u in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.