1 maand huurvrij

Omschrijving

OPEN HUIS vrijdag 25 januari van 15:00 tot 16:00 uur

HUURACTIE: 1 maand huurvrij*

Wonen in het centrum van Heerlen, dat is wonen in “Mariabad”. Het complex is gelegen op de hoek van de Putgraaf en Akerstraat, op steenworp afstand van het bruisende centrum van Heerlen. Het complex kent uitstekende voorzieningen, waaronder een gezellige recreatie ruimte en parkeergelegenheden. Kortom; zéér prettig wonen, met alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand!

“Mariabad” is gelegen op loopafstand van het NS-station en busstation, Corio Center en het Aambos. Gelet op de centrumlocatie is ook de bereikbaarheid uitstekend te noemen. Zo ben je slechts enkele minuten verwijderd van de autowegen A76 en A79, welke je in verbinding stellen met Maastricht, Eindhoven en Aken.

Dit grootschalige complex voorziet in 246 appartementen, uitgevoerd in zowel twee- als drie kamer appartementen met respectievelijke woonoppervlaktes van ca. 63m² en 88m². Beide types zijn voorzien van (een) ruime slaapkamer(s), ruime keukenopstelling en degelijk sanitair. Bovendien heeft iedere bewoner de beschikking over een praktische berging in het souterrain.

Mariabad 165 – Type A – verdieping 3

Entree
Vanuit de hal is direct toegang tot de toiletruimte, berging, badkamer, de slaapkamers en de woonkamer.

Toiletruimte
De toiletruimte is voorzien van een staand toilet. Ook beschikt de toiletruimte over een fonteintje.

Berging
Direct aan de hal is een praktische berging gelegen met de aansluiting voor de wasmachine.

Badkamer
De ruimte is voorzien van een douche en een wastafel.

Slaapkamer 1
Ruime slaapkamer aan de achterzijde van het appartement. Deze slaapkamer is circa 15 m2.

Slaapkamer 2
Nog een slaapkamer aan de achterzijde van het appartement. Deze slaapkamer is circa 13 m2 en staat middels een vouwwand in verbinding met de woonkamer.

Woonkamer
Een ruime woonkamer met een half open keuken. De woonkamer biedt direct toegang tot het balkon.

Balkon
Vanuit de woonkamer is direct toegang tot het balkon. Het balkon is circa 6 m2.

Keuken
De half open keuken aan de voorzijde van het appartement met een “U” opstelling is voorzien van veel opbergruimte, een elektrische kookplaat, koelkast en een wasbak.

Parkeren/berging
Op het parkeerterrein bestaat de mogelijkheid om bij voldoende beschikbaarheid een parkeerplaats te huren. Op de begane grond ligt nog een separate berging.

*Indien je kiest voor 1 maand huurvrij is de minimale huurperiode 14 kalendermaanden i.p.v. 12 kalendermaanden.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING

Kenmerken

Huurprijs € 647,- per maand
Servicekosten € 43,- per maand
Voorschot stookkosten € 103,- per maand
Waarborgsom € 647,-
Naamplaatje €21,78
Status Verhuurd onder voorbehoud
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel E
Aantal reacties 4
Je bruto maandinkomen dient 3 keer de maandhuur te bedragen

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Appartement
Bestaande bouw
3 Kamers
88 m2
per direct