Eerste 4 van de 10 foto's
BEKIJK PLATTEGROND DOWNLOAD BROCHURE

Kenmerken

Huurprijs € 577,- per maand
Servicekosten € 43,- per maand
Voorschot stookkosten € 83,- per maand
Waarborgsom € 577,-
Naamplaatje € 21,78
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel E
Aantal reacties 15
DOWNLOAD BROCHURE

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.


Appartement
Bestaande bouw
2 Kamers
63 m2
per direct

Omschrijving

Mariabad Heerlen

Wonen in het centrum van Heerlen, dat is wonen in “Mariabad”. Het complex is gelegen op de hoek van de Putgraaf en Akerstraat, op steenworp afstand van het bruisende centrum van Heerlen. Het complex kent uitstekende voorzieningen, waaronder een gezellige recreatieruimte en bovenal parkeergelegenheden. Kortom; zéér prettig wonen, met alle dagelijkse voorzieningen op loopafstand!

“Mariabad” is gelegen op loopafstand van het NS-station en busstation, Corio Center en het Aambos. Gelet op de centrumlocatie is ook de bereikbaarheid uitstekend te noemen. Zo bent u slechts enkele minuten verwijderd van de autowegen A76 en A79, welke u in verbinding stellen met Maastricht, Eindhoven en Aken (Duitsland).

Dit grootschalige complex voorziet in 246 appartementen, uitgevoerd in zowel twee- als drie kamer appartementen met respectievelijke woonoppervlaktes van ca. 63m² en 88m². Beide types zijn voorzien van (een) ruime slaapkamer(s), ruime keukenopstelling en degelijk sanitair. Bovendien heeft iedere bewoner de beschikking over een praktische berging in het souterrain.

Mariabad 222 – type B – verdieping 7

Entree
Vanuit de hal is er toegang tot de toiletruimte, berging, badkamer, slaapkamer en de woonkamer.

Toiletruimte
De toiletruimte is voorzien van een staand toilet. Ook beschikt de toiletruimte over een fonteintje.

Berging
Direct aan de hal is een praktische berging gelegen, met aansluiting voor de wasmachine.

Badkamer
De badkamer is voorzien van een ligbad en een wastafel.

Slaapkamer 1
Ruime slaapkamer aan de achterzijde van het appartement. Deze slaapkamer is circa 15 m2. De slaapkamer staat middels in vouwwand in verbinding met de woonkamer.

Woonkamer
Een ruime woonkamer met een open keuken. De woonkamer biedt direct toegang tot het balkon.

Keuken
De keuken is gerenoveerd. De open keuken aan de voorzijde van het appartement met een “L” opstelling is voorzien van opbergruimte, een kookplaat, afzuigkap, koel- en vrieskast, vaatwasser en een wasbak.

Balkon
Vanuit de woonkamer is er direct toegang tot het balkon. Het balkon is circa 6 m2.

Parkeren
Op het parkeerterrein is de mogelijkheid om, bij voldoende beschikbaarheid, een parkeerplaats te huren.
De woning beschikt over een tweede berging in het souterrain.

Bij het huren van deze woning wordt een maandhuur waarborgsom gevraagd. Afhankelijk van je situatie/documenten kan deze worden verhoogd. De kosten voor het naamplaatje bedragen €21,78 (incl. BTW).

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.
**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**


Ligging