Eerste 4 van de 20 foto's
BEKIJK PLATTEGROND

Kenmerken

Huurprijs € 905,- per maand
Servicekosten € 0,- per maand
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel C
Aantal reacties 13

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat wij je op de hoogte houden van beschikbare woningen in dit project.


Woonhuis
Bestaande bouw
5 Kamers
135 m2
per direct

Omschrijving

Algemeen
Heesch is gelegen aan de A 59 ten zuiden van Oss in de gemeente Bernheze. Bernheze is een gemeente die in 1994 is ontstaan na een herindeling en bestaat uit de plaatsen Nistelrode, Vorstenbosch, Heeswijk-Dinther, Loosbroek en Heesch.

’t Rul
De wijk ’t Rul is uitermate geschikt voor gezinnen met kinderen door de aanwezigheid van een basisschool, een dierenweide en diverse speelvoorzieningen. Het centrum van Heesch met al zijn voorzieningen ligt op ca. 1,5 km. afstand. De bereikbaarheid is goed, zowel met de auto door de gunstige ligging t.o.v. A59/A50, als met openbaar vervoer. Vanaf het treinstation Oss rijden er diverse busdiensten naar Heesch. De dichtsbijzinde bushalte bevindt zich op 5 minuten loopafstand van de woningen.

De woningen
Indeling:

Begane grond:

Entree, hal, toilet, woonkamer met open haard en schuifpui naar de ruime tuin. Half open keuken voorzien van inbouw apparatuur. Bijkeuken met wasmachineaansluiting.

1e Verdieping:
Overloop, drie slaapkamers, badkamer (vernieuwd 2017) met ligbad en wastafel. Separaat toilet.

Zolder (met vaste trap bereikbaar):
CV ruimte, extra slaapkamer en een tweede badkamer met douche en wastafel.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**


Ligging