Kenmerken

Huurprijs € 599,- per maand
Servicekosten € 55,- per maand
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Appartement
Bestaande bouw
3 Kamers
61 m2
1 juni 2018

Omschrijving

De Riet 1 Helden/Panningen

De Riet ligt op de grens van de kernen Helden en Panningen en ligt op enige afstand van autosnelwegen, maar is middels provinciale wegen goed bereikbaar. Beide kernen hebben de nodige voorzieningen die op loopafstand bereikbaar zijn, zoals scholen, winkels, zwembad, etc. Deze wijk kan bestempeld worden als keurig en beschaafd met groene gebieden waar lekker gewandeld kan worden. Tevens zijn er voldoende gratis parkeergelegenheden aanwezig.

De appartementen zijn gebouwd in 1984 en zijn zeer goed onderhouden. De doelgroep van huurders voor deze woningen zijn vooral jonge woningzoekenden (leeftijd 20-30 jaar) zoals 1 of 2-persoonshuishoudens.

Pastoor Jeukenstraat 20 (type A)

Entree
Bij het binnengaan van de woning betreedt je allereerst de hal. Vanuit de hal zijn de woonkamer en keuken te bereiken.

Woonkamer
Woonkamer met veel lichtinval. Het eetgedeelte van de woonkamer staat in open verbinding met de keuken waardoor er een riante living ontstaat. Aan het uiteinde van de woonkamer bevindt zich daarnaast een balkon.

Keuken
De open keuken is uitgevoerd met diverse boven- en onderkasten.

Balkon
Vanuit de woonkamer bereikbaar.

Hoofdslaapkamer
De ruime hoofdslaapkamer 12m² gelegen aan de achterzijde van het appartement.

Slaapkamer 2
Deze slaapkamer 6m² is uitermate geschikt als hobby/werkkamer.

Badkamer
De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche, vaste wastafel en opstelplaats voor de wasautomaat.

Toiletruimte
De toiletruimte is gelegen aan de hal en is eveneens netjes afgewerkt. De toiletruimte beschikt naast een toilet ook over een fonteintje.

Berging
Separate berging in het souterrain.

Door de verhuurder wordt standaard 1 maand waarborgsom gevraagd. Het is mogelijk dat na controle van uw documenten blijkt dat er een hogere waarborgsom gevraagd wordt.
De kosten voor het naamplaatje bedragen €21,78

Bij het huren van deze woning wordt een standaard waarborgsom van 1 maandhuur gevraagd. Afhankelijk van je situatie/documenten kan deze waarborgsom verhoogd worden.
Bij deze woning worden kosten voor het naamplaatje in rekening gebracht á €12,10 (incl. BTW).

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.**

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING