Kenmerken

Huurprijs € 586,- per maand
Servicekosten € 60,- per maand
Status Beschikbaar
Huurtermijn (min.) 12 maanden
Energielabel D

Contact

Klik op "REAGEER" en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent in deze woning. Wij zullen je informeren over het vervolg.


Appartement
Bestaande bouw
3 Kamers
73 m2
per direct

Omschrijving

Akerstraat Noord te Hoensbroek

Verzorgd drie-kamer appartement in complex Akerstraat Noord te Hoensbroek. De woning beschikt over twee slaapkamers, separate berging in het souterrain en parkeergelegenheid aan de achterzijde van het complex.

Het complex is gelegen in Hoensbroek aan de verbindingsweg Heerlen / Hoensbroek met goede verbindingen richting Heerlen, Sittard en A76/A2, binnen loopafstand van winkelcentrum Hoensbroek. In de directe omgeving zijn diverse winkels ( o.a. AH en Aldi) en een basisschool aanwezig. Sportaccommodaties en wandelgebieden liggen slechts op steenworp afstand.

De omgeving Akerstraat Noord te Hoenbroek heeft de laatste jaren door nieuwbouw en herontwikkeling een positieve impuls gekregen. De ontwikkelingen met betrekking tot het Emmaterrein, schuin aan de overzijde van het complex, maken de omgeving nu en in de toekomst voor zowel wonen als bedrijvigheid aantrekkelijk.

Het complex bestaat uit 18 appartementen verdeeld in 2 verschillende types. Alle appartementen beschikken over twee slaapkamers, woonkamer, keuken, tuin of balkon en een separate berging in het souterrain. Achterom is een afgesloten parkeerterrein gelegen. Er bestaat nog de mogelijkheid om een garagebox te huren.

Akerstraat Noord 300A, gelegen op de 1e verdieping

Entree
Bij het binnengaan van het appartement komt u in de hal die toegang biedt tot de woonkamer. Tevens bevindt zich hier de meterkast.

Woonkamer
De mooie woonkamer staat in open verbinding met de keuken. De woonkamer beschikt over mooie, grote raampartijen waardoor de kamer veel natuurlijk lichtinval geniet.

Keuken
De keuken is uitgevoerd in een rechte opstelling voorzien van 3 boven- en 3 onderkastjes en is netjes van afwerking.

Balkon
Het appartement beschikt over een balkon aan de achterzijde vanwaar u kunt uitkijken over een groene omgeving.

Slaapkamer 1
De eerste slaapkamer is gelegen aan de hal en is 12m².

Slaapkamer 2
De tweede slaapkamer is ook gelegen aan de hal en is 10 m². Vanuit deze slaapkamer is het balkon bereikbaar.

Badkamer
Nette badkamer in witte kleurstelling en voorzien van douche, wastafel en radiator.

Toiletruimte
De toiletruimte is gelegen aan de hal en beschikt over een wandcloset en een fonteintje.

Bergruimte
In het appartement bevindt zich een aparte bergruimte. Deze biedt de woning extra opbergmogelijkheden en huisvest daarnaast eveneens de aansluitpunten voor de wasapparatuur.

Parkeren/Berging
De bewoners kunnen hun auto kwijt op het parkeerterrein aan de achterzijde van het complex. Deze is voor het publiek afgesloten. Tevens beschikt het appartement over een separate berging in de souterrain van het gebouw.

Interesse?
Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent.
Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.**

DEU:

Akerstraat-Noord in Hoensbroek

Der Komplex liegt in Hoensbroek an der Verbindungsstraße Heerlen / Hoensbroek mit guten Verbindungen nach Heerlen, Sittard und zur A76/A2, im Gehabstand zum Einkaufszentrum Hoensbroek. In der direkten Umgebung liegen verschiedene Geschäfte (wie Albert Heijn und Aldi) und eine Grundschule. Sportanlagen und Wandergebiete liegen nur einen Steinwurf entfernt.

Das Gebiet Akerstraat Noord in Hoenbroek hat in den letzten Jahren durch Neubau und Sanierung positive Impulse erhalten. Die Entwicklung des Emmageländes, dem Komplex schräg gegenüber, macht die Umgebung heute und in Zukunft zu einem attraktiven Gebiet, sowohl zum Wohnen als auch für wirtschaftliche Aktivitäten.

Der Komplex besteht aus 18 Appartements in 2 verschiedenen Wohnungsvarianten. Alle Appartements verfügen über zwei Schlafzimmer, Wohnzimmer, Küche, Garten oder Balkon und einen separaten Abstellraum im Keller. An der Rückseite liegt ein geschlossener Parkplatz. Es besteht auch die Möglichkeit, eine Garagenbox zu mieten.

LEES VOLLEDIGE OMSCHRIJVING